JAAA! min första festival är bokad! Jag ska den 11 december åka till sets on the beach vilket är en strandfestival här i Perth. Ska åka dit med en arbetskompis och förmodligen några andra också, är så taggad!
Festivallivet är så mycket lättare och roligare än vardagen enligt mig, kommer vara sjukt roligt ialalfall!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

I söndags var jag och Therese på en lightfestival, festivalen höll på i 3 dagar och vi var på den sista. Både jag och Therese var inte så imponerade alls men det var mysigt att vara där tillsammans och se ifall det var kul där. Hade foodtrucks som vi stannade vid och åt något litet, älskar foodtrucks!!
Idag är det tisdag och igår var jag hemma och städade och hittade inte på ngt kul för att det blev 38 grader så kände att vara inlåst med AC var ett bättre förslag än att turista haha.
Idag kommer det vara minst lika varmt och jag är bara glad att jag inte jobbar dessa dagar! påtal om jobb så har jag mitt första festivaljobb på söndag, woho!

Likes

Comments

Igår gick jag själv runt i Kings park för att titta på utsikt och fotografera lite. Super fin park som är väldigt välskött och stor! På morgonen mådde jag inte så bra och mådde inte speciellt bra när jag var där heller så orkade helt enkelt inte gå runt i hela parken men ska göra det en annan dag när jag mår bättre!
På kvällen gjorde vi musslor till middag och eget vitlöksbröd, yummi!
Idag är det Onsdag och jag har precis vaknat, kl är 8.00 här, ska göra mig iordning och hjälpa Tristan med att bygga solskydd till verandan sedan ska jag o Therese fixa naglarna (äntligen). Har varit utan naglar så länge nu så är väldigt exalterad på att göra nya!

Likes

Comments

Nu börjar värmen komma!! I lördags var det hela 38 grader, inte så farligt som jag trott kan dock bero på att jag låg under AC'n här hemma hela eftermiddagen haha. På morgonen var jag, Therese och Andie på en hund strand som var så fin! helt kristall-klart vatten och sanden var så mysig. Så vi var där 1 timme eller något sånt och lekte med Andie.
Igår vart det bara städ dag, vi hade tänkt att dra till stranden men vi vart helt slut båda två så det blev Skype med mamma för att sen lägga sig tidigt efter matkoman vi fick efter hamburgaren vi åt.
Jag har ledigt måndag-onsdag och kommer vara ensam hemma på dagarna så idag ska jag passa på att sola och städa det sista i mitt rum och sådär, sen resten av veckan får vi se vad vi hittar på helt enkelt! På onsdag ska jag äntligen få fixa mina naglar igen, hallelujah!!!

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Har redan varit här i 1 vecka! shit vad tiden har gått fort, det enda jag gjort är att jobba i princip. Allt har gått SÅ bra och jag trivs som fisken i vattnet, kunde inte ha det bättre just nu faktiskt (förutom att jag saknar min familj där hemma). Idag har jag turistat för första gången och jag hade en helt amazing dag med Tristan! Vi åkte alltså till Caversham wildlife park och fick mysa med kängrus och koalor samt titta på andra djur som bara finns här i Australien. Fanns mycket fåglar i parken som var SÅ fina, men så sjukt svårt att få bilder på dem pågrund av staketen, fick också ta bild med en Wombat, som ser ut som en blandning mellan en fet koala och en gris ungefär haha. Fun fact: Wombats avföring är fyrkantigt, nu vet ni det!


Ikväll blir det taco mys samt dricka några drinkar så att jag somnar bra ikväll så jag kommer upp till jobbet i morgon! Sedan tar jag helg och ska på något födelsedagsfirande för Therese kollega.

Likes

Comments