Header

Tar tillbaka det jag sa om lite plugg. Asså min franska lärare sa lite spontant idag: Jo juste ni har franska prov om en vecka. Najs, tack va gulligt. Asså min skola är verkligen så jävla bra förutom plugget. Allt är bara så svårt Ska försöka sitta med det nu i en timme sen orkar jag inte mer.  


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag är back on track! Behövde en liten  paus gå grund av ett overload av plugg men nu lugnade det ner sig lite vilket ger mer tid åt detta.

Min helg har spenderats med kompisar och familjen. Jag var och såg filmen Interstellar igår och asså herregudars va sjuk den var. Kan inte sluta tänka på den typ. Den var så mindfuck och oförutsägbar men sååå bra. Jag grät typ tre gånger och satt där och kände mig så liten när man ser all rymd och skit. Gå och se!

Här är två bilder från helgen

 

Igår firade vi bästa Anna på födelsedagen men jag har dumt nog ingen bild på henne...

Nu ser man ju inte det, men det var någon sorts militärövning i stan igår så det kom typ tio pansarvagnar på rad vilket jag tyckte var lite coolt.

Likes

Comments

Hejsan på er!
Fick sluta tidigare från franskan för att jag ska på ett årligt tandläkarbesök vilket va fett skönt! Dock gör mina ben as ont efter att vi hade boxats på gympan. Varför mina ben gör ont efter boxning är ett litet mysterium...Skum bild men de va bara så jävla go mat idag i skolan! melove

Likes

Comments

Hej!!
Nu är jag hemma från landet vilket är skönt men ändå lite småjobbigt. Känner lite hur stressen kommer tillbaka... Idag var jag och köpte lite grejs nu till hösten och vintern t.ex vinter skor och sådant. Sen var vi på kyrkogården på eftermiddagen nu när det är allahelgona.

Juste sen har jag också fått glasögon nu haha. Hade tydligen något som heter astegmatism eller liknande. Vilket betyder att jag ser suddigt på långt håll. Det får ni bild på imorrn.
Puss och kram på er❤️
Likes

Comments

Flätat hår är verkligen snyggt tycket jag. Önskar bara att mitt hår gick att fläta för det faller bara ut hela tiden.  


Likes

Comments

Kärlek till denna serie❤️❤️


Likes

Comments

Här är lite saker jag inte skulle säga nej till just nu.  Hatten och tröjan med tryck är funtar jag starkt på att köpa!


Tröjan men tryck: Pull and Bear, Väskan: Louis Vuitton (lol i wish), Grå tröja: blackfive.com, Brallor: marc jacobs, Skor: Timberland, Hatt: warehouse.co.uk

Likes

Comments

Påväg upp till landet i Norrland nu där jag kommer vara i några dagar. Lite halv kul väder är det så jag kommer förmodligen bara ligga inne och göra ingenting. Jag ska försöka uppdatera allt jag kan!
Likes

Comments

Idag var jag Ellen och Oskar och spelade in en film om medeltiden till historian i Gamla stan. Skit kul var det fast svårt eftersom det skulle vara på engelska...

Vi hitta ett sjukt mysigt café där vi åt lurre

Likes

Comments