Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Först vill jag bara säga föråt för den ur dåliga uppdateringen men Linnea sov över hos mig igår så hade inte direkt tiden att greja med bloggen. Men dock fotade vi väldigt mycket så kommer komma upp lite nya bilder då och då när jag har laddat över alla bilder. 

Sen idag vaknade jag och Linnea runt 12 tiden och så bestämde vi oss att åka till allum så ditt åkte vi, och fick hem lite saker två saker till mig och en till julklapp till bästa
Titti. Kom hem för en stund sen så kommer förmodligen bara chilla resten av kvällen.Likes

Comments

Ebba har startat en jätte bra  giveaway på hennes blogg där man kan vinna en valfri Victoria secret body mist. Vilken tjej skulle inte bli glad för att vinna ett sådant här bra pris och det är dessutom nästan det alla tjejer vill ha, thats true? 

 Så tycker verkligen ni ska vara med i Ebbas giveaway för den är verkligen hel grym. För regler och annan information så kan ni klicka på länken här nedanför så kommer ni till Ebbas giveaway inlägg! 

Ebbas giveaway

Likes

Comments

Mitt nyår startades genom att Familjen åkte till Aspen så kollade vi på raketerna där. Sedan när det var klart åkte vi hem och fixade i ordning oss för att sedan  åka till några kompisar till vår familj, där åt vi middag och efterrätt. 

Och när 12 slaget kom så skålade alla sen så gick vi ut och skött raketer, denna nyårsafton blev hyfsat lyckad enligt mig. Hoppas du har haft en lika bra nyårsafton som jag, Kyssar!Likes

Comments


Enligt mig har 2013 varit jätte bra, självklart har man tider då det har varit mindre bra men i hel helt har det varit AWESOME! 

Tänkte dra upp lite minnen i från sommaren 2013 för den va hel grym. När jag var i Spanien med la familia var skit nice, mycket sol och bad. Sen dagen innan vi åkte hem tog jag ju en navel piercing som jag riktigt nöjd över! 


 

Släktträffen i Stockholm, Va så himla Roligt att träffa släkten umgås och bara ha en jävligt rolig kväll! Dock va det inte hela min släkt men whatever, kul va de i alla fall! 

Sen va vi ju hos Mormor och Morfar i Stockholm, sen hos kusinerna Alfred Moa och hela gänget. 

Alla sommar dagar jag och Frida var med Varandra  vi hade så himla kul tillsammans. Sen kvällen då jag Tilda och Frida sov över säger bara ett ord, Lyckad. 

Spelade Just dance hela kvällen, snackade hemlisar och allt var så bra! 

Likes

Comments

Thank you Frida 

Nagel-dekorationer 

Lumene-Daycream

ESCADA-PARFYM 

Lite smink produkter


Liten Schampo Likes

Comments


- Jag kan lätt bli arg och irriterad, de kan vara om mamma ska hjälpa mig med läxan och jag inte förstår de hon menar. Ni vet sådana små saker! 

- Jag älskar att dansa och har alltid haft dansen inom mig, men kan lätt bli lite blyg om jag ska dansa för mina kompisar. Trivs mest hemma för familjen och även på scenen för då är inte all fokus på mig. 

Have a nice day !


Likes

Comments

I julklapp av min Mormor och Morfar fick jag 2 Victoria secret produkter, en body mist och en body lotion. Aqua kiss trodde jag inte alls skulle lukta gott men ändrade mig helt!

Sen Secret Charm, den luktar väldigt gott och fräscht perfekt till sommaren tycker jag.

Thank you, Grandma and Grandpa 
Likes

Comments

Fick en Victoria secret body mist av Frida i julklapp, blev så himla glad och de är då Pure Daydream som ni ser nedanför på bilden. Så tacksam och den luktar jätte gott denna luktar mer åt parfym hållet kan jag tycka! 

Tack så jätte mycket Frida blev jätte glad över denna, tacktack! 
Likes

Comments