När jag ända tittar tillbaka över extra mysiga stunder, hittade jag den här. Jag och mina nyfunna MKV vänner Matilda & Felicia har startat en podd! Våra drömmars podd, som ni får in & lyssna på Mixcloud!

Dagen till ära för vår allra första inspelning i studion, bestämde vi oss för att fira in med en riktig brak brunch! Som ni ser på bilden brassade vi på med precis allt som vi alla va sugna på & Matildas pojkvän Tobias fick hoppa in och hjälpa oss äta upp allt haha. Tänk om man hade startat varje söndag så här!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Va tvungen att posta en sommarbild trots att det är den 4:e december idag. För just idag är man hemma krasslig och tittar igenom fotografier från livets extra härliga stunder och drömmer sig lite tillbaka.

Bilden är tagen i somras när jag hade reunion med mina vänner Elsa, Antonia & Calle. En helmysig uteterass i kvällssolen mitt i Göteborg. Storköket kan jag varmt rekommendera! En pulled pork burgare m sötpotatis pommes & en karaff sangria slår aldrig fel!

Likes

Comments

Min familj. Vi är de fyra musketörerna.

Detta blir ett känsligt inlägg då jag vill försöka skriva ner obeskrivlig kärlek på papper.

Jag är uppfostrad på så otroligt mycket kärlek och jag skulle aldrig kunna föreställa mig en finare barndom, uppväxt och magiska karaktärer runt mig som verkligen alltid finns där och stöttar i alla stunder, i vått & torrt.
Så mycket lycka, kärlek, värme & backning.

Jag hade aldrig varit där jag är idag utan Er.
Att alltid bli stöttad, uppmuntrad till att ge allt och att aldrig ge upp. Det är bara några av de livsviktiga saker ni påminner mig om & lärt mig med er kärlek. I de mest sårbara och tuffa stunder som de magiska, lyckliga & starka.

Då jag blev allvarligt sjuk i en kraftigare körtelfeber än vanligt, då jag inte hade någon ork kvar, bar ni mig med kärlek. Då jag fick släppa allt jag brann för och byggt upp. Min träning, min nya stad dit jag flyttat direkt efter studenten efter att kommit in på mitt första val som jag drömt om. Då jag satsat allt och vågat ta det där steget till ett helt nytt kapitel. Alla nya vänner och vardagen jag hade byggt upp.
Då allt föll under mina fötter, fångade ni upp mig och bar mig igenom allt med er obeskrivliga kärlek.

Vi har också krigat oss igenom det man aldrig tror man ska behöva. Det som bara inte får hända. Och det som vänder ens värld upp och ner. Cancer. Min fina lillebror hade flyttat till Nya Zeeland för att uppfylla sin dröm då mamma fick beskedet. Det är det smärtsammaste jag någonsin gått igenom, att inte veta vad som ska hända. Men så kom dagen, då vi fick den finaste av julklappar man kan få. Ett julmirakel. Friskförklaring. Mamma skulle få flyga efter operationen. Vi skulle få fira jul och nyår med honom på andra sidan jorden. Kommer aldrig vara mer tacksam och fylld av såna obeskrivliga känslor som då.

Min mamma, en makalös fighter med ett hjärta av guld. Hon är min förebild och dagliga inspiration. Det är tack vare henne jag alltid försöker se det positiva och fina i livet. Hon får mig till att våga, att aldrig bara nöja sig & till att aldrig ge upp. Sån kärlek och närvaro som betyder obeskrivligt.

Min pappa, så stöttande, trygg och med ett hjärta av guld. Han visar att det alltid finns vägar och hjälper en hitta och lyfta fram ens inre styrka. För allt du lärt mig och lär mig. För alla matcher och uppvisningar du aldrig missat. Sån stöttning, inspiration & kärlek som betyder så att det är obeskrivligt.

Min lillebror, så otroligt stark, en riktig kämpe & ödmjuk person. Till och med de enklaste stunder förgyller du så med ditt skratt och kreativa sätt att se på världen. Du inspirerar mig till att fortsätta kämpa för det jag brinner för. Det finns inget annat. Du är min andra halva.

Vill kärleksförklara er varje dag. Ni är mitt Allt.

Det handlar inte om vad man är med om, utan hur man tacklar det. Och vi gör det som de fyra musketörerna vi alltid kommer vara.

Likes

Comments

Mitt första blogginlägg, kände att nu är det dags att dokumentera mitt liv med fotografier och miljö beskrivande texter . Tror jag blev otroligt inspirerad till att äntligen skapa min egen blogg efter en gästföreläsning om storytelling.

Läser nu mitt första år på Medie-och kommuniktionsvetenskapliga programmet med inriktning Global Communication på Jönköping University. Och det var just på en av våra gästföreläsningar med en copyrighter från reklambyrån Yellon som vi fick med oss i uppgift att skriva storytelling, alltså en reklamannons som bygger på känslor. Inbjudande miljöbeskrivningar och att verkligen skriva en liten berättelse passade mig perfekt. Alltid brunnit för att skriva berättelser. Jag skrev tex om tropisk juice, och byggde min storytelling kring härliga semesterminnen.

Min passion för att fotografera vad som än inspirerar mig, har lett till att jag har så mycket bilder som bara hamnar i mappar och sällan får med den där betydande storyn som gjorde hela upplevelsen. Ser mitt instagramkonto lite som en portfolio för mina fotografier, men här har jag även möjlighet att fylla dem med ännu mer betydelse och gör dem mer värdefulla med en liten berättelse till.

Jag har valt allt blogga då jag känner mig extra inspirerad kring ett fotografi eller en rolig händelse. Ni kommer att få följa min påbörjade resa i en ny stad med nyfunna vänner och allt studentlivet har att erbjuda. Har pluggat tidigare vid Lunds universitet så redan gjort en hel del studentliv & engagerat mig massor, så nu blir det lite grann av det, men mest vardagslyxa och göra vad som än just då inspirerar mig.

Nog om mig för en stund. Fotot som fick följa med i första blogginlägget är ifrån det nyöppnade, hippa och mysiga stället Stuk. Jag, Amanda & Julia hade pluggdejt där efter vår morgonföreläsning och testade deras mozzarella pizza med ruccola & en avokadosallad. Allt smakade himmelskt gott! Kan varmt rekommendera om ni har vägarna förbi Jönköping.


Likes

Comments