Vi saknar dig varje dag. Ingenting, ingenting är sig likt utan dig. Saknar dina pussar på min panna.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

😌 perfect - Ed Sheeran


Ja men alltså... Sen sist då? Vi har firat in påsken, haft en alldeles för tokig och bra påskafton och jag har fyllt år. Helt 24 bast. Låter stort i mina öron i alla fall, plutt tänker kanske många där ute. Men icke!


Om vi börjar med min födelsedag då, jäklar vilken man jag har i mitt liv, och familj. Puh, blir alldeles tårögd. Och mina fina vänner, och kollegor. Blev bortskämd med sång och kramar hela dagen. Jag spenderade en liten del av dagen på jobbet, men inget mig emot. Sen hämtade jag upp Jossan och vi åkte till Varberg en sväng med shopping och mys och första utomhusfikan för i år.
Sen avslutade jag kvällen med mamma mormor och babe på ocean där vi åt och drack gott. FINT.


Långfredagen hade vi kalas för mig, vädret var ju för bra för att vara sant. Vi satt ute och solade, grillade och mös hela kvällen. Wiii, fina familj ❤


Påskafton då, det va stökigt som bara den, fniss och bus och mina bästisar. Hela bunten är tokiga och jag är tokig i dom. Dans på borden lovade vi, och det blev det kan jag säga. Till strax efter 04. Stackars grannar.

åh, älskar älskar älskar. 

Likes

Comments

Åh vad jag älskar helg.

Trots att jag har jobbhelg är det en fin känsla i kroppen, älskar att stämpla ut på lördagen och veta att min darling har hunnit hem från jobb och skynda mig hem, slänga mig i hans famn och han fixar kaffe och mysig fika. Resten av lördagen ska jag spendera med han. Guld!

Likes

Comments

Jag fick en fråga för ett litet tag sen, hur det är att leva med min kroniska ledsjukdom och om min sjukdom har gett mig något bra?


Att leva med detta är något man hela tiden får jobba på. Jag kan aldrig ta ut för mycket i förväg, kan aldrig planera min dag hur jag ska må, hur jag ska sova på natten eller hur mycket jag ska orka en dag. Men nu efter fyra år med detta så har jag fått in min balans i livet och jag har lärt mig leva med min reumatism.
Mitt mönster ser ut såhär, jag har matvanor, och sovvanor och jag tvingar mig att vila öven om jag inte hinner eller vill. I början gick dagen i 120 hela tiden. Men nu lever jag som alla egentligen borde.
Jag behöver sova 8-9 timmar per natt, jag behöver äta frukost, lunch, mellanmål, kvällsmat och sen något litet där efter senare, och ska jag iväg på något speciellt vet jag att jag ska vila någon timma innan.. Det är verkligen inte alltid roligt att gå efter detta, men det funkar och då blir det ju värt det.
Om det har gett mig något bra?
Ja men det kan jag faktiskt säga att det har det gjort. Jag har blivit så mycket mognare, och mycket starkare psykiskt, jag tar vara på dagarna på ett helt annat sätt och jag har fått upp ögonen för sjukvården och min framtid är klarare.

Likes

Comments

Förmiddagen ska jag läsa läsa läsa läsa läsa om otroligt knepiga och oförståeliga saker som förhoppningsvis snart sitter. Sen ikväll ska jag jobba och avsluta med mys hemma.
Jobbhelg väntar. Hade mer än gärna vart ledig, då jag jobbade extra hela förra helgen.

Likes

Comments

Just nu känns dagarna mer eller mindre som en stor berg och dalbana. Jag hinner inte med känner jag. Tar djupa andetag emellanåt och får tryck i bröstet av stressen. Men man klarar sig igenom detta också.
Man är inte mer än människa.

Igår fick jag andas in ny energi av Josefine, skratta med henne är något av de bästa som finns. Senare på eftermiddagen mötte jag även upp min andra Josefine för att växla lite ord med varandra. Också en jäkla energibomb den där. Finns så många som ger mig energi.
Och inte tala om när min man studsade in genom dörren efter några dagar i England. Wiiii. Bubblar av lycka.

Likes

Comments

Mysig morgon hos mamma. Här älskar jag att vara. Nu ska jag in mot stan och möta upp Jossan för en promenad och lite skvaller. Resten av dagen ska jag stänga in mig i böckerna.
Kram.

Likes

Comments

I morse när jag steg upp var min första tanke, att jag ska faktiskt ringa mamma och säga att hon ska möta mig när jag slutar jobba klockan två för att baka kaka och lappa sol. Fasen vilket fint väder idag, solen är magisk, våren är här och fräknarna på plats. Woop.
Jag slängde ihop en morotskaka och mamma riggade Nespresso. Så satt vi och njöt av solen tillsammans med mormor.

Nu har vi vart ute en runda i skogen och ska snart börja med kvällsmat. Mysigt här.

Likes

Comments

Ni måste kolla in denna bloggen. Denna fantastiska tjejen har äntligen tagit steget, följt sina drömmar och startat en blogg. Efter flera års uppladdning är hon äntligen här.
Vill ni bli fyllda av inspiration, så kika in här:

http://nouw.com/lisaryden

@lisaryden

Likes

Comments