Igårkväll roade vi oss på sambons hemmaplan, nämligen isen. Kian var överlycklig när han fick åka med pappa på isen och tror verkligen han stortrivdes där, om inte annat så gjorde iallafall hans pappa de. Jag däremot var glad att jag höll mig på benen hela tiden och inte ramlade

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag sov Kian lite längre än va jag gjorde vilken var skönt, ja kunde sätts mig ner med en kopp te och bara njuta av morgonen.

Vi har änsålänge hunnit med med bebisfika och är just nu hos Kians farmor. Ikväll ska har jag bokat in bio med en nära vän och Kian får vara med farmor under tiden. Kommer gå jättebra, bara jag som är nojig att lämna ifrån mig honom.

Likes

Comments

Allmänt

Här har de stått ganska still då livet inte gjort de haha. Har hänt en del sen sist och jag har tänkt att jag ska uppdatera så mycket jag hinner.

Kian är nu nästa 9(?!) månader. Tiden springer iväg och de gör även han snart. Han har fått upp farten och insett att de går att krypa jättefort, ibland lite för fort tillåmed. Han går längs med möbler och även själv med sin läragåvagn. Man kan ibland ana "mamma" i form av "ma...ma" och har även sagt "ba..pa" en gång, så även talet är på g.

Vi kämpar med att han ska lära sig att äta själv med de mesta hamnar (som förväntat) på golvet.

Nu ska jag fortsätta kvällen med lite soffhäng innan solen går upp för en ny vecka.

Ha en bra söndagskväll!

Likes

Comments

Varit en lugn dag idag, hade en produktvisning här hemma men annars skönt att bara koppla av och vila upp sig. Imorgon åker jag och Kian på inspirationsdag i Kungsbacka med resten av vårt team, spännande! Så nu ska vi krypa ner i sängen för de blir en lång dag med mycket nyheter imorgon att se fram emot!

Likes

Comments

Idag fick pappa va med på bild istället. Kian var så duktig och dök idag, å inte ett ljud gjorde han efter, var helt lugn. Så skönt jag som fasat för detta men de gick bra, superbra faktiskt!

Likes

Comments

Precis kommit hem från en helt underbar dag med min älskade vän. Vi promenerade lite på stan och hann även med en supergod lunch på Rosegarden. En toppendag helt enkelt!

Likes

Comments

Igår var vi på babysim som vanligt på fredagar, snart ska dom dyka under vattenytan och jag börjar bli lite nervös. Känns inte jättebra att stoppa ner sin lilla bebis under vattnet. Men de ska säkert gå jättebra, instruktören sa att oftast är de vi föräldrar som backar medan barnen bara tycker de är kul. De är liksom vana att va i vatten.

Vi var även på husvisning, så himla fint invändigt att jag ville bara flytta in direkt men dessvärre var de mycket utvändigt att fixa plus att de va minst ett rum för litet. Så vi tar nya tag och hoppas på att vi får kolla på ett annat intressant hus nästa vecka. Kian passade även på att testköra pappas Volvo när vi hade varit inne och handlat.

Dagen avslutade vi sedan som bogseringshjälp till en kompis som fått problem med bilen. En väldigt lång dag med mycket bilåkande helt enkelt så idag är vi hemma och tar de lugnt med kians moster som vi passar idag.

Likes

Comments

I lördags var vi i Göteborg och firade min gammelfarmor som fyllde 90. Njöt av god mat, fint hotell och en dunderfrukost så kunde inte blivit bättre. Tänk att vi är 5 generationer nu.. Frågade henne vad hon hade för råd för ett långt liv och fick till svar "skippa hissen, ta trapporna" så får väl lyssna på henne haha.

Likes

Comments

Idag har de varit full rulle. Vi vaknade vid 9 tiden, låg kvar i sängen som vanligt en liten stund och pratade med Kian. Han är alltid som mest pratglad på morgonen och de är såå mysigt att vakna av att han ligger och jollrar.

Vi var sedan i Glimåkra och fotograferade Kian så nu väntar vi spänt på bilderna! Fick ett litet smakprov med mig hem och jag är såå nöjd med de lilla jag sett.

Sen var vi även i Osby och tittade på hus, men de blev en stor besvikelse så imorgon tar vi nya tag men ytterligare tre husvisningar. Hoppas på att vi hittar något mysigt hus snart!

Likes

Comments

Idag går jag och lägger mig med en härlig känsla i kroppen. Tack vare att svärmor tog sig tiden att komma hit och hjälpa mig tapetsera om i köket är de nu äntligen färdigt. Jag började riva all tapet när vi budade på ett hus vi ville ha, hade verkligen glöden på topp men sen när vi fick reda på att de sålde huset till några andra TROTS att vi budade högst så försvann all ork och köket fick bara va helt enkelt. Så de är superhärligt att de äntligen är ur världen, ljus och fräscht blev de och jag hade absolut aldrig klarat de utan svärmors hjälp!

Jag har även haft lite telefonmöten idag med mina härliga kollegor som jag hjälper igång med sin egen verksamhet. Kul att se när andra verkligen vill framåt och de är så himla härligt att coacha de vidare mot just deras mål.

Är du sugen att hänga på vårt team? Arbeta hemifrån soffan med ett härligt gäng bakom ryggen som stöttar? Hör av dig vet ja!

Likes

Comments

Nouw Magazine