Idag har jag och mamma tillbringat dagen på vårat favoritställe - Mall of Scandinavia. Eller favorit och favorit, men av någon anledning hamnar vi alltid där när vi har en ledig dag tillsammans. Jättemysigt iallafall! Har beställt ganska mycket nytt på internet på senaste så det blev inte jättemycket som fick följa med hem, mer typ, nödvändiga saker som torrshampoo och ögonbrynspenna. :-)

På hemvägen stannade vi till och handlade mat. Dötrist men det känns alltid mycket bättre med färdigpreppade matlådor i kylen inför veckan. Så de har jag fixat med de senaste timmarna. Men nu är det dags att hoppa in i duschen och packa det sista innan jobb väntar imorgon i vanlig ordning.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej på er! Har precis landat hemma i sängen efter att ha varit på landet senaste dygnet. Förutom att ha legat och dragit mig alldeles för länge i sängen och hängmattan så har jag ätit VÄRLDENS godaste matcrêpe (och nutellacrêpe såklart!) och druckit prosecco sent inpå natten. Well spent weekend helt klart! Ligger nu och laddar upp inför näst sista jobbveckan innan semester med ansiktsmask och netflix, precis som en söndag ska vara med andra ord. PUSS ♥︎

Likes

Comments