​har inte uppdaterad på länge men ska försöka uppdatera lite mer nu har inte haft det lätt just nu i mitt liv men om ni vill kan ni gå in och följa mig på musical.ly där heter jag isabellalarsson1 in och följ och gillar.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​idag så ska jag till stan och shoppa lite, det kommer lite bilder senare idag tror jag jag kan ta in en liten bild här nu 

Likes

Comments

hej allihopa, idag så har jag varit på killebom och en marknad på morgonen 11:30, jag åkte dit med min mamma och min kusin från polen som har kommit hit på semester, sen så gick jag och möte upp en kompis och vi gick lite på marknaden sen gick vi och kollade vid karusellerna och vi åkte en sen så gick vi och köpte sockervadd eller inte jag hon men jag smakade lite, sen så gick vi till en kaffeteria och fikade och sen så kollade vi lite till i marknaden sen så åkte vi hem runt 14:30, det va jätte kul.

Likes

Comments

​hej allihopa nu har jag äntligen startat en ny blogg fast på nouw, innan hade jag en blogg på blogg.se men jag ville byta till nouw. hoppas ni kommer gilla min blogg.

Likes

Comments