... har börjat. Pass 3/9 just avklarad. Barnen ska strax hämtas på fsk och göra lite fredagsmys och i säng tidigt då jag kör dubbelpass imorgon och dagpass på söndag.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nu vecka, en vecka jag verkligen inte ser framemot, hur mycket jobb som helst :/ imorse åkte Noah till mormor och vi åkte in till Uppsala, sen åkte mr p och jobbade ett kvällspass och jag o hollsan tog bussen hem. Spöregn, väldigt mysigt!

Sitter nu med lite tända ljus, o.c och gosaker. Väntar på att mr p ska sluta och komma hem.

Likes

Comments

Holly är fortfarande sjuk. Igår var vi 2 gånger(!!!) på vc och därifrån packa vi oss in och for till barnakuten ihop att få bättre hjälp. Och de fick vi, inhalera så ungen vart piggare. Idag är hon inte lika tung i andningen, än så länge ( håller tummarna att de fortsätter) men febern håller i sig.
Lite jobb för mig, till 14, sen vabbar jag 3 timmar så mr p kan åka iväg och jobba lite kväll.
Mina 3 lediga dagar vart inte som planerat, och dom 3 lediga ingående känns inte heller som de blir som tänkt. Blir till att fortsätta inskolningen, hoppas bara ungen blir frisk så vi kan göra den början på veckan, annars kör de ihop sig med jobb.

Likes

Comments

Holly fick feber inatt så vart inge fsk idag. Och legat närmare 39 hela dagen. Gnäll hela dagen lång .. hoppas på en bättre dag imorgon.
Ledig kväll & mr p verkar försvunnit i säng med Holly. Gick upp för över en timme sen och inte kommit ner, känns som han somnat 😂 de var den myskvällen.

Likes

Comments

Känns som jag bor på jobbet. Här jämt 😴 jobbat två kvällar nu, sen är jag tjänstledig onsdag o torsdag för inskolning på fsk. Så får 3 lediga dagar, hur underbart är inte de 😍 är så slut, jobb plus inskolning en veckas tid. Endast en dag ledig. Klappslut! Men inskolningen går bra, bättre än förväntat iaf. Hoppas de går framåt bara för henne.
Noah har vart sjuk, högfeber o andningsvårigheter. Bättre nu så imorgon blir de fsk för honom.

Likes

Comments

Först jobb och sen när jag kom hem började vi plocka ihop möblerna och sakerna på uteplatsen. Tömma poolen så den ska plockas ihop här någon dag och fixa de sista. Dusch och sen vart det pizza till mat. Lite ute lek och nu lägger mr P Holly. ❤️ imorgon är det dags för dagis, inskolning! Usch hemskt och spännande. Hon är ju så liten min lilla goding. Sen lutar de åt att jag och barnen åker in till Uppsala. Kollar lite och leker lekparken om de är bra väder imorgon med!

Likes

Comments

Tog bussen tilll Uppsala när jag slutade där mr P mötte upp mig på station, gick en snabbis ner mot staden innan vi gick och hämtade bilen på jobbet. Lämna dammsugare laddare och sen åkte vi och parkerade och gick och åt, vart olearys då vi tänkte bowla efter maten men vi hade de så bra där vid bordet så vi satt där och bara prata och njöt innan vi betalade och gick mot bilen för hämta barnen. När vi kom hem så la vi oss i soffan och mös innan vi somnade. ❤️ en helt perfekt dag en helt vanlig måndag

Likes

Comments

Helgerna går så fort när man har börjat jobba igen. Måndag & dag jobb står på schemat. Barnen är med sin mormor och sen efter jobbet ska jag och mr P på date. Myspys ❤️
Igår gjorde vi ingenting, va hemma, var ute och lekte och avslutade med en cykeltur gimo runt på kvällen . Serie med chips när barnen somnade.

Likes

Comments

Åkte iväg till Alunda imorse och fixade naglarna 👍 sen har vi bara varit hemma & tagit det lugnt. Film & godis nu. Kung Arthur. Men blir sen tidigt kväll i säng, Felicia & hennes kompisar kommer hit och ska hänga här så då blir vi förvisade in i sovrummet. Imorgon har vi inga planer heller.

Likes

Comments

Veckan är gjord. Har funkat bra. Blir nog bra de där när man kommer in i jobbet ordentligt och så :) ledig helg så är de åter dags för jobb på måndag. Barnen är hos mamma då medans jag jobbar & även bio eller något på kvällen för mig och mr P. Lite välbehövligt oss tid ❤️ på onsdag börjar inskolningen för Holly, spännande men min lilla tjej som blivit så stort helt sjukt ..

Likes

Comments