Header

"Kod för att importera min blogg till Nouw: 7506003506"

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Den va riktigt jobbig! Men sjukt bra.. Tycker trollet är en av dom snyggaste i filmen. Efter sista filmen är man nästan sugen på att se om alla "​Sagan om ringen​". Och en sak jag måste avslöja är att LEGOLAS är som en crazy fågel i filmen. Har nog aldrig sett han flyga omkring så mycket som i den här filmen. ​Och en kommentar jag måste ta är: Legolas ser äldre ut nu än vad han är i sagan om ringen.. Han är the hobbits benjamin button. 

Likes

Comments

​Från igår..

Haha men titta bilden. Det kan ju inte vara sant. Men sålänge Eric tycker om det antar jag. GRATTIS TILL HONOM! Ni som tittar PH vet vad jag menar med kommentaren.​

Likes

Comments

Nu börjar finalen av ​PH!​ Jag tror jag redan vet vem som vinner då jag redan ​råkat ​klicka in mig på ask.fm och såklart spoilades det som alltid. Jag tänker inte skriva vem som vinner men ärligt talat kan jag säga att det är förfärligt att ens sidor och sånt avslöjar det i sista minuten. Själv tycker jag inte om att veta vem som vinner en tävling. ​Jag håller i alla fall på Kristian! ​Den sjukt charmiga svärmorsdrömmen. ​Eller vad säger ni girls?

Likes

Comments

​​​Bakade igår!

Nu bakar mamma bröd tills ikväll och jag sitter med bror vid tvn, ganska mysigt! Fick paket igår & idag med. Tomten kom tidigt men det är ju aldrig fel.

Likes

Comments