Godmorgon! (eller god förmiddag?) Lät mig själv sova ut lite idag. Eller ja, till åtta iallafall haha. Har verkligen blivit en morgonmänniska på senaste tiden. Sen blev det frulle, frukosten är för mig det viktigaste målet på dagen. Det är liksom frukosten som startar min kropp och hindrar mig från att vara som en zombie hela dagen, hahah. Efter frukosten blev det en mysig promenad med vovvisarna i morgonsolen, dom älskar solen nästan lika mycket som jag;)

Likes

Comments

Alltså vädret idag? Såå sjukt skönt, tog till och med en 30 minuters powerwalk i kvällssolen. Så härligt. Nu ska jag mysa ner mig i sängen, äta lite gott och kolla film.

Likes

Comments

Hej! Jag heter Isabelle och är 17 år ung. Jag bor i Dalarna med min familj som består av min mamma och pappa, syskon, en katt och våra två små hundar. Jag tänkte att jag skulle testa på det här med bloggning och se om det är något för mig, tänker att jag delar med mig av vardagsinlägg och bilder. Jag älskarrrr att fotografera, gör det dock bara på hobbynivå. Att promenera i skogen med hundarna är också en sak jag håller kärt. Jaja nu ska jag inte skriva någon novell utan detta var en kortfattad presentation om mig. Jag hoppas ni kommer vilja följa med i en del av min vardag. Kramis

Likes

Comments