Hej!

Jag har inte varit så aktiv den senaste veckan men det beror på att jag inte mått nå bra alls det har hänt väldigt mycket.

Kan börja med att jag inte går kvar i skolan längre och jag hade inget val för skolan tyckte inte jag skulle gå kvar där pga att jag hade så dåliga betyg och hade varit borta väldigt mycket ifrån skolan, så det blev bara att skriva ut sig har nu inte gått i skolan i en vecka. Men i Maj ska jag söka till komvux och få en utbildning så jag ger ändå inte upp.

Men annars är allting bra jag bor mest hos min pojkvän nu och har det väldigt bra där med honom, har inte gjort så mycket i veckan, helgen som var så var jag ut på krogen och hade kul med killen och mina vänner men annars har jag bara tagit det lugnt.

Försöker fokusera på min framtid nu ska försöka skaffa ett extra jobb så jag har någonting att göra om dagarna istället för att bara sova bort dagarna så imorgon ska jag lämna intresse för butiker/matbutiker och kolla om någon är intresserad förhoppningsvis finns de någonstans.

Men ska försöka vara med aktiv nu puss!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej!

Jag vet inte ens hur jag ska börja det här.. Den här dagen har varit allt ifrån bra, börja med att jag kommer till skolan ha möte där och får veta att jag inte har något val alls än att skriva ut mig att jag inte får gå kvar.. ​​​​​Jag förstår inte vad jag gjorde för fel visst jag hade dåliga betyg men tyckte dom kunde ge mig hjälpen jag behövde än att få mig att sluta ifrån skolan. Men nu finns det ingenting jag kan göra åt det längre dom fick som dom ville få bort mig ifrån skolan. Dom sa att jag skulle må bättre av det bullshit dom fick mig bara att må ännu sämre av det men aja nu är det så och får stå ut med det.

Efter mötet gick jag hem sov bort nästan hela dagen för orkade inte med den här dagen, på eftermiddagen så gick jag till Ica och hämtade ut ett paket och sedan åkte jag in till stan och träffade Moa en stund, sedan åkte jag till Pontus var med han en stund. Kom hem vid 9 satt kollade på tv med mamma och nu ska jag slå på en film och sedan sova är så otroligt trött.

Godnatt! 

Likes

Comments

Så här jag känner just nu okrade inte skriva det med text så det blev med bilder istället just nu är det inte bra alls 

.


Likes

Comments

Alltså denna dag kan ju bara dra långt åt helvete allting har bara gått skit, skolan är ju ett skämt tycker tydligen att man ska hoppa av skolan istället för hjälpa eleverna att klara av skolan det är ju ett skämt. Fattar inte deras logik och inte konstigt folk inte vill gå på Timrå gymnasium utan väljer skolor i stan istället förstår nu varför.

Men jag har iallafall varit på skolan idag och Ikea kom till skolan pratade med våran klass inför praktiken och intervjuade oss och det gick bra hade även matte prov idag gick väl sådär. Nu sitter jag hemma och laddar telefon och ska strax går ut till bussen och åka emot stan så skriver mer när jag är hemma igen.

Puss


Likes

Comments

God kväll!

Nu ligger jag i sängen och ska strax sova men tänkte skriva lite innan jag ska sova. Hann aldrig att blogga igår så skriver även om dagen igår.

I går så hade vi gäster så jag och Pontus var hemma med min familj vi satt hemma hela kvällen med mamma och våra gäster var mysigt och skönt att vara hemma en helg bara händer inte så ofta så de var skönt. Sedan när våra gäster åkt hem så var jag och Pontus med varandra bara med varandra vi var vaken ganska länge.

Vi vaknade väldigt sent idag vid halv 1 klev vi upp mormor och morfar och morbror och hans familj kom på advent fika hos oss så det var mysigt, sedan har det inte hänt något alls nästan idag. Pontus åkte hem vid 9 tiden och nu ska jag slå på en film och somna till det.

Godnatt!

Likes

Comments

Hatar känna känslan att man inte duger till att man blir bortglömd, jag har alltid känt mig lite bortglömd men känner mig bara mer och mer bortglömd och jag förstår inte varför jag ska behöva känna så. Det är av min familj jag känner mig bortglömd.. jag vet att dom inte gör det med meningen men det blir bara värre när alla i min familj umgås men dom glömmer bort mig frågar aldrig om jag vill vara med.. har alltid varit den som känner sig utstöt för dom är så tajta medan jag inte finns där.

Jag kan inte heller göra något vill inte dom vara med mig ska inte dom behöva vara det heller jag behöver inte vara med dom om inte dom vill det jag har mina vänner som vill umgås med mig iallafall och min pojkvän så det är jag otroligt glad över.

Jag har alltid varit den som gör mitt och bryr mig inte vad andra tycker om det eller vad dom gör det är mitt liv och jag bestämmer hur jag ska leva mitt egna liv och ingen kan förändra det så är det bara.

Nu ska jag och Pontus gå ut på promenad sedan blir det slå på en film och sedan sova så säger godnatt nu puss !

Likes

Comments

Hej!

Jag sitter hemma nu med Pontus och väntar på att maten ska bli klar så jag ska få äta. Hann inte blogga något igår så skriver om igår nu istället.

Jag var på skolan sedan så tog jag bussen in till stan mötte upp Ellan och Pontus var i stan hela kvällen gjorde inte så jätte mycket var bara på stan var även med Moa. finns inte så mycket att skriva om ifrån igår.

Idag har jag inte gjort något alls nästan utan att vaknade vid 12 tiden och åkte ner till stan mamma hämtade upp mig och Pontus vid 3 tiden ungefär. Ikväll blir det en lugn kväll resten av familjen ska på hockey så jag och Pontus blir ensamma hemma medan dom andra är på hockey.

Hela helgen blir faktiskt lugn har inga planer alls och har precis blivit frisk igen så vill ta det lugnt den här helgen. Just nu är jag väldigt trött bloggar mer ikväll om det finns något intressant att blogga om puss !

Likes

Comments

Hej!

Idag har det varit en väldigt bra dag faktiskt jag började skolan tio i elva hade bara en lektion, slutade vid 12 så gick hem var hemma åt lunch, vid halv tre tiden tog jag bussen in till stan. Jag kom till stan o mötte upp Moa och Pontus på stan sedan var vi med mer folk, hade det bra idag att äntligen få komma ut än att sitta hemma så mycket jag varit hemma har jag aldrig varit hemma så det var skönt att slippa vara hemma en kväll.

Jag kom hem till tio tiden nu sitter jag i sängen lyssnar på musik och sitter och äter ostkrokar ska snart sova är väldigt trött men jag börjar äntligen bli frisk och det är väldigt skönt så snart kan jag börja va ute som förut och inte behöva vara hemma och ta det lugnt. ¨

Men imorgon så börjar jag skolan vid 2 tiden har en lektion efter skolan ska jag hem hämta mina saker och dra in till stan ska sova hos Pontus imorgon men godnatt så skriver jag mer imorgon kram!

Likes

Comments

Hej!

Jag vaknade precis råkade somna nu på eftermiddagen 😂 Jag hade jätte svårt att sova natten som var jag somnade inte förrän vid 4-5 tiden på morgonen. Jag trodde jag skulle börja klocka 8 idag men fick veta att flera lektioner var inställda idag så hade ingen lektion alls förrän halv 1 idag så kunde ha sovit ut idag om jag vetat det tidigare.

Jag var idag med farmor på Birsta varje år så åker vi och köper julklappar jag år välja ut julklappar så får jag glömma bort det vi köpt eftersom farmor har svårt att veta vad hon ska köpa i julklapp så det blir enklare om vi är med och väljer julklappar. vart lite kläder och så är väldigt nöjd kom hem vid 3 tiden. När jag ko hem la jag mig i sängen var väldigt trött eftersom jag inte har så mycket ork fortfarande har precis börjat blivit frisk så kände att jag bara skulle vila en stund men vart längre än vad jag skulle jag vaknade precis och klockan är vid 5 tiden.

Nu sitter jag och väntar på tiden ska gå fortare så ska jag och familjen åka emot stan för vi ska åka äta på Biteline så det blir nice. Imorgon så blir det skola och imorgon är det en vanlig dag tror jag iallafall men nu har jag äntligen beställt två klänningar även en till nyår och en till jul.


Klänningen till julafton

Klänningen till nyår

Likes

Comments

Jag har suttit hela kvällen och kollat på kläder som jag ska köpa, jag har aldrig varit någon som tycker om att gå i klänning men hittat flera klänningar som jag vill ha.

Likes

Comments