Nu var de ett tag vi hördes igen. Inte lika länge dock!! Pluspoäng till mig 😌
Nejmen moooorrr måste bli bättre. Jag har iaf börjat jobba nu, och har inte haft så mycket mer för mig än så, förutom att jag har hittat på bravader med mina vänner i princip varje dag. Men de hör ju till sommaren vaa

Det är en massa saker som jag är så tagg på som väntar mig i framtiden. Jag kan säga att det har med musik att göra, men inte mer än så 😌 Jag vill inte säga så mycket pågrund av att jag vill att min success ska få tala för sig självt sen.
Är såååååå taaggg 🌹

Likes

Comments

Okej okej okej okej. It's time for a wrap up. Sist vi hördes av var ett par dagar innan jag åkte på min fantastiska, efterlängtade och sjukaste studentresa. Jag vet helt ärligt inte hur jag ska beskriva den resan för att göra den rättvisa. Det går inte. Det var bara så jääävla roligt och herre min skapare vad jag levde där 😩 Jag visste inte hur de var att leva innan den resan hahah.
Allt jag kan säga är att om ni har möjlighet någon gång i ert unga liv, så ta chansen att åka på en ungdomsresa med Nordic Invasion. Ni kommer ha theee time of your life.

Nu har det gått snart en månad sen jag kom hem & anledningen till att inaktiviteten fortsatte var pga att jag hade influensan den första veckan efter resan och hade en död dator utan laddare. Sedan så var det energitagande med de sista uppgifterna inför studenten, och sen så kom balen och studenten. Samt så var jag även upptagen med att ha det mys och hitta på busheter med mina bästa vänner.
Nu spenderar jag mina dagar med att leta lägenhet så jag kan flytta hemifrån, och med jobbsökande. (Vilket har gett resultat då jag från och med nu är servitris på kvällarna. Jag ska på en arbetsintervju på måndag och hoppas efter det att jag får vara vårdbiträde för hemtjänsten på dagen. YAY PARA 💰)

Jaja HÖRNI!!! Nu börjar ju fan sommaren och livet. Jag har tagit fucking studenten och nu vill jag ha fullt upp med att tjäna pengar och utforska världen & livet. Uuuunderbart 🌹
Detta kommer bli bäst. Och tur för er så kommer ni få följa med på allt ✨

Likes

Comments

..då tar jag min rosa lilla bräda, mina hörlurar och cigg med mig och går ut.
Vilken tid på dygnet det än är går jag ut om det är så att jag behöver prata med någon eller lyssna på min speciella musik vid sånna här tillfällen. En cigg har jag konstant i handen också, även om det är så att jag är ute i timmar. Och så bara flyger jag fram på brädan. Visst är det svårt att se i mörkret, men jag vet inte om det är så att jag känner till dessa vägar i närheten av mig såpass bra att jag inte behöver tänka så mycket, eller för att jag inte bryr mig. Nåväl. Det brukar ju gå bra.
Att känna jag ligger instängd någonstans funkar inte för mig. Jag måste ut. Helst någonstans stort, där jag bara kan springa runt, och någonstans öde så jag bara kan skrika utan att någon hör mig. Då är det bäst.

Know your worth, then add tax.

Likes

Comments

Denna veckan är nog den stressigaste jag någonsin vart med om än så länge iaf. Herregud vad mycket jag har behövt göra denna veckan, som innefattar både en jääävla massa skolarbete och sysslor, samt saker som jag behövt fixa innan resan på lördag. Att jag haft feber på det har inte gjort saken bättre. Jaja, nu är jag iprincip snart klar, så det känns underbart. Oavsett vad så kommer jag från och med lördag och en vecka framåt skita i och glömma allt som har med problem, skola, ångest och livet hemma att göra. Jag kommer bara leeeva där nere i Cypern.


Jag är ju roligaste. Sitter på toan hos Denise & orkar inte ta selfies, så får bli en sne video istället. Har varit hos henne för att tvätta inför Napa, då vår tvättmaskin är sönder. Aeej nu får jag se om de är torkat så jag kan ta mig hem & sätta fart med att göra klart skolarbeten. Puuss

Likes

Comments

Nu har jag skapat en ny kategori för endast Stil-inspiration som ni hittar under "STYLE inspo". Tidigare var de lite utspritt under "Inspiration" kategorin och "Outfits/Style" kategorin. Men nu har mina egna outfits en egen kategori, style inspo har en kategori och inspiration som är allt annat än stil och outfits bilder sin egna kategori. "Mad / Alternative" kategorin (där alla mina trippy bilder/inspo samlas) kan dock vara sammankopplad till "Inspiration" ibland.

Likes

Comments

Instagram@issaschelin

Läs detta mee