Serierna

Poddarna

Låtarna

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Under den hela förra veckan var jag sjuk, jag tog mig till skolan för att inte missa något men var helt död när jag kommit hem och typ gått och lagt mig och sovit hehe. I onsdags gick jag dock på bio vilket jag kunde ha bloggat om.

I helgen blev det partaj, först kräftskiva med mina tjejkompisar och sen kom fler folk och det blev en fest. Det var jättemysigt med middagen och hade så kul sen, vi dansade, sjöng och levde life!

Likes

Comments

​Asså hörni jag är så sjuk... Jag kände igår hela dagen att jag hade ont i halsen och då var det nog inte så smart att vara ute hela dagen och gå uppför ett berg, jag kände att jag blev ansträngd ganska fort. Jag har sovit väldigt dåligt inatt och är så trött idag. Jag sov dåligt även fast jag gick och la mig tidigt igår kväll. Jag kände redan då att något var påväg. 

Jag åt inget till frukost och åt sedan lite nudlar vid 2-tiden då min mage skrek efter mat. Men sen dess har jag inte ätit något mer, har dock försökt att dricka mycket då jag kallsvettas typ hela tiden. Det är jättevarmt hos mig nu men fryser ändå. Minns ni när man var liten och man blev glad för att man skulle få vara hemma från skolan? Nu får man ju bara ångest, har en presentation imorgon men är så arg för att jag inte kommer att kunna göra den. Jag kommer att vara hemma imorrn pga vill inte smitta alla och vill inte försöka gå och bli ännu mer sjuk. Får också ångest för att jag gymmar ju på måndagar! Och gymma kan jag ju absolut inte göra nu när jag har så pass ont i halsen och mycket feber. 

Likes

Comments

Idag bestämde jag, mamma, pappa och Andreas oss för att gå upp för Skuleberget, det är ju så fint väder idag! Vi gick upp för berget sen gick vi en stig runt berget ner. Det var jätteskönt och mysigt!

Likes

Comments

Likes

Comments

Denna dag har gått sååå långsamt... Men nu är den över, eller skoldagen iallafall. Är trött och typ på dåligt humör, men tänker positivt med att jag kommer att få sova ut imorgon. Vill helst inte göra nånting idag men snart kommer släkten på middag, det ska väl bli mysigt, vill typ egentligen gå och lägga mig nu hehe.

Efter skolan tränade jag en kort stund och har precis duschat o fixat mig lite snabbt. Har inga planer för helgen och det gör mig ingenting!

Likes

Comments

Likes

Comments

Receptet här

Jag gjorde en soppa idag som kallad loaded potato soup, den blev faktist jättegod. Den är väldigt mättande eftersom det var mycket potatis och mjölk och sånt i den. Den är säkert jättemysig att äta på en kall och ruggig dag! Jag rekommenderar verkligen att strö över baconet på soppan, man skulle lägga baconet i soppan men mamma är vegetarian så vi hade det på sidan så fick man strö på som man ville!

Likes

Comments

Måste börja med att be om ursäkt för inga inlägg igår! Morgonen började med att jag insåg att min mobil är helt död, alltså den funkade inte. Det tog typ upp hela min dag med att försöka få den att funka, men tillslut så var vi tvungna att lämna in den. Så jag gjorde typ ingenting, det enda jag gjorde var att försöka plugga lite och gå på en promenad.

Idag så var det skoljoggen på skolan. Jag och Karro skulle springa, men det gick lite trögt. Får väl skylla på att jag knappt hade ätit något och min sjuka träningsverk hehe. Nej men jag har väl inte världens bästa kondition men är ändå ganska nöjd. Jag funderade på att gymma efter men det blev att jag körde mage hemma istället.

Senare ska jag väl äta middag och så har jag bestämt att jag ska ha en liten spakväll. Jag ska ta en lång dusch och ha ansiktsmask och hårmask. Det ska bli skönt, jag kanske måste handla också eftersom att det är jag som ska laga mat imorgon, jag brukar laga mat på tisdagar. Jag är glad att måndagen är bortgjort och är redo för den här veckan nu!

Likes

Comments

Måste tipsa om en serie som heter Stranger Things, den är i 8 delar och jag såg klart den på en helg hehe. Den var väldigt spännande och de hade blandat in fantasy på ett snyggt sätt! Jag är inget fantasyfan men i denna serie var det verkligen jättebra. Den handlar om en pojke som försvinner och de ska försöka hitta honom. För er som inte sett den, se den! Och er som redan sett den, se den igen.

Likes

Comments