+/- lista på veckan

Tjabba tjena!!
Den här veckan har bara rusat förbi. Men samtidigt känns det som det var längesen sen jag hade sommarlov. I måndags började jag sista året på gymnasiet och det känns inte som vi haft en långt lov veckan innan. Allt drog igång direkt. Från gymnasietarbete till UF, matte, internationell ekonomi osv. Mitt schema är dock bra. Börjar 11 någon dag, 10 nästa och slutar runt ett- två. Går en dag till fyra och en börjar jag åtta.

Men jag såg precis en annan som gjorde en +/- lista för veckan så jag gör detsamma. Så nu kör vi.

+
-Börjar väl med det mest nya som hänt. Jag har börjat jobba på ett café (enda caféet i Aneby). Jag tycker det är verkligen jättekul. Och jag hoppas jag får jobba där mycket. Jag älskar att servera och pyssla.
Jag vet inte hur många det var som kommenterade att jag var på Thimons och inte ICA. Ni förstår då hur litet Aneby är. Ja alla känner alla här.

-I fredags hade jag & Hampus lite vinkväll. Supertrevligt. Han är absolut min äldsta vän. Sen dag 1 i mitt liv har han varit min bästa vän.

-Fredag och helg. Fredag kväll är ändå annorlunda när man kommer hem från skolan och inte när man har sommarlov. Fredan blir lite mer uppskattad och den känslan älskar jag.

-Fick ett otroligt bra schema. Slutar innan 13 två dagar i veckan (torsdag & fredag!!). Hoppas det håller så läsåret ut.


-

-Gå upp. Den dagen jag börjar åtta står jag 05:45 framför spegeln och sminkar mig. Då är man inte superglad.

-Jag måste ta bort mina naglar för att jobbar på Thimons. Det känns inte jättenajs. Jag har hållit på och gjort naglar en gång i månaden i över ett år och att sluta fanns egentligen inte på kartan. Det kommer kännas oerhört naket utan mina naglar (😭).


Här har vi exakt en månad mellan bilderna. Idag vs 29 juli. Saknar lite sommaren ändå men tycker samtidigt det ska vi otroligt mysigt med hösten nu.

Njut nu sista av helgen. Jag ligger i sängen, käkar pariserbulle framför youtube. Vincent och Alicias Alexander är ute och spelar golf. När dem kommer hem ska dom fixa middag till oss. Det var vårat krav att dem skulle få spela golf ;)
Ska bli spännande och se vad de fixar fram. Det är bara vi som har varit hemma i helgen. Resten är i Båstad.

Gillar

Kommentarer