Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Har haft en sån himla bra helg. Lördagen började med att jag och sambon gick upp i tid, åt frukost, packade väskorna och tog oss in till Stockholm med tåget. Han hade bokat en hotellnatt på nordic light hotel mitt i stan. Så vi checkade in oss på rummet, lämnade väskorna och gav oss ut på stan för att kika lite i affärer. Vi kom hem till hotellrummet när vi tyckte det började bli lite för kallt för att gå ute. Vilade lite på rummet för att sedan gå ner till jensens böfhus för att äta middag, och efter middagen satte vi oss på The bishops arms och drack lite gott. sedan vidare till hotellrummet för att titta lite på tv innan vi somnade som stockar. Dagen efter så tog vi det lugnt, började dagen med en varm dusch och efter vi fixat oss tog vi oss ner till frukostbuffén och åt en riktigt bra frukost (är det inte den anledningen man bor på hotell för eller hehe). Klockan 12 drog vi oss hem till Södertälje med tåget, men åkte direkt till mölnbo för att gå en promenad i det fina vädret med hunden. Och så sedan vidare till Nykvarn för middag hos min syster! 

Det enda negativa med helgen var att vi blev toksjuka nu i måndags båda två av något och har legat med feber i två dagar... men menLikes

Comments

2018 är här och 2017 har försvunnit ur vårt synfält. Varje år har jag skrivit en status om hur jag inte alls tyckt om åren som varit, men så känns det som att det bara blir värre och värre ändå.. så jag har lovat mig själv att inte ha höga krav på mig själv denna gång, att inte känna mig värdelös ifall jag inte klarar av vissa saker och att det är okej att må dåligt ibland! Mitt 2018 börjar med flera utredningar på mig själv och ett stort steg för min ångest! Detta är nog året jag kommer få reda på vad som försiggår i min kropp och hur jag ska lösa det. Och detta är jag otroligt pepp på. 


Så 2018 show me what you got ✊🏼

  • 15 Readers

Likes

Comments

Den senaste månaden har jag känt mig väldigt okreativ och tappat energi till det mesta. Så tråkigt nog har min kamera fått ligga under bordet helt orörd ett ganska långt tag nu... men jag planerar att ta upp den igen och ta lite bilder så snart jag har blivit frisk och kry. Det är ju min absoluta favorithobby och det är tråkigt när man hamnar i en dipp och glömmer bort allt det man älskar att göra, och man sitter i soffan dag ut och dag in och känner inte direkt för att göra något alls mer än att spela spel och kolla på filmer hela dagarna... Fick dock lite feeling för ca en månad sedan när jag fick hem min fina klänning från rebeccastella att ta lite fina bilder på den!!!

Likes

Comments

Livet.... Vad ska man göra när allt känns tungt och man inte orkar ta sig någon vart. När de enklaste uppgifterna känns så jävla svåra. Och att en hel dag med ett bra mående är så himla långt borta. Utmattad är ordet för det jag känner just nu, och att ens gå till jobbet är så himla ansträngande, för varje dag som går så känns det värre och värre. Stressen växer och ångesten blir ännu större. Ibland behöver man verkligen den där pausen mer än något annat.


Likes

Comments

Hösten är ju bra fin när den ser ut såhär!

Likes

Comments

Så förra veckan tog vi en liten trip till skogen för att plocka lite svamp. Och självklart så tog jag med kameran för att ta lite fina skogsbilder! Detta är bra för själen, man borde gå ut i skogen och plocka svamp varje dag under hösten!

Likes

Comments