Godmorgon alla!
Jag sa ju här om dagen att ja skulle lägga ut bilder på min nya jacka. Så ja tänkte göra det nu :)
Här är jackan, jag älskar den! Den är från märket Hollies. Jag tycker att den är varm vilket är bra nu när de börjar bli vinter. Jag gillar att det är mycket fluff på luvan oså. Den var dock väldigt dyr, den kostade 3500kr ungefär.
Aja, nu har ni fått se jackan och jag är jättenöjd över den.
Ha de bra o ta hand om er <3

Likes

Comments

Hej alla!
Nu är det onsdag och jag har nyss kommit hem från skolan. Jag gick hem innan den sista lektionen för ja hade ont i tandköttet, tror ja kmr få en av mina visdomständer. Jag har iaf en teknikuppgift som ska va klar på fredag och jag har inte ens börjat med den, så det känns ju stabilt.
Igår va jag på A6 med pappa och vi köpte en jacka från Hollies och jag köpte den i storlek 38, men jag tycker den är något för stor så jag ska åka tillbaka och eventuellt byta till storlek 36 idag. Om jag byter eller inte så kommer jag i vilket fall lägga upp några bilder på jackan senare idag. Jag ska också kolla på skor.
När ja kommer hem så ska min kille komma hit, vi ska förmodligen bara vara hemma hos mig idag eftersom det är fett kallt och det har snöat ganska mycket idag.
Aja detta är väl allt som händer idag. Förlåt för jag inte uppdaterat under några dagar, men jag har bara inte hunnit. Nu så lovar jag att försöka uppdatera minst en gång per dag.
Ha de bra :))

Likes

Comments

Hej alla!
Detta är mitt första inlägg här på bloggen och ja tänker bara skriva lite om mina planer för idag och även va jag har gjort tidigare idag. Jag vaknade runt 7, fixade mig oså sen stack ja till min praoplats. Jag är fortfarande på min praoplats och jag slutar runt 13-13.30 nåt sånt, jag tog bilderna på toaletten på praon. Efter jag slutat ska jag hem och packa träningsgrejer och även äta något. Senare efter jag gjort det ska jag och min kille först åka och gymma och sen efter det ska vi åka till en kompis i forserum o hänga där lite. Ikväll har kag tänkt att duscha och även redigera och ladda upp en video på youtube, ni får jättegärna följa mig där, jag heter Isabelle Ljungberg på youtube.
Ha de bra!

Likes

Comments