Jag känner mig väldigt ofta, väldigt ensam.
Att gå i klass med 18 andra, på en skola med flera hundra andra och bo i en huvudstad kan tänkas vara en fristad av att ha många människor runt omkring sig, men ändå känner jag mig så ensam. När jag är hemma har jag alltid Alex vilket är så otroligt skönt. Men när jag lägger mig om kvällen så kommer känslan tillbaka. Jag antar att det har med min - just nu - ganska milda depression. Men det är inte lätt för det.
Problemet är att jag kan känna mig precis lika ensam runt folk som när jag faktiskt är ensam. Som just nu. Jag sitter ensam hemma här i lägenheten. Och absolut, det är jätteskönt ibland att bara kunna gå runt och sjunga och slappa själv. Men den där ensamheten ligger så tryckande bakom hela tiden. Och Alex är borta över helgen, vilket jag verkligen unnar henne! Jag hoppas verkligen att hon har det superbra.
Jag skulle också haft sällskap idag, men så blev det inte. Så jag köpte med mig lite bröd, prosciutto och vin med mig hem för en slappkväll. Så efter ha slängt i lite hårfärg, ätit några mackor och nu börjat titta på Idol, så ska jag försöka att bara slappna av och tänka på mig själv. Bara mig själv, en stund.
Stänger ner datorn, iPaden och telefonen och kopplar bort en stund.
Hoppas att just du har haft och kommer ha en fortsatt fantastisk fredag.Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Från att ha varit en person som hatat att göra saker till att bli en människa som - hur lite jag än vill erkänna det - ser fram emot danslektionerna varje vecka. En person som älskar att få sjunga inför alla och även kunna göra fel utan att bryta ihop jämt och ständigt.
Att kunna köra hela danslektionerna och konditionen håller. Styrkan finns där. Klart att det är jobbigt också, det är det verkligen. Men jag ser ett mål - en dröm - allt klarare för varje dag. Sedan att mitt psyke är en bergochdalbana utan slut, det kan jag nog överleva. Ibland. För den största framgången är att jag gör vad jag ska. Inte utan suck och stön kanske, men jag gör det. Vilket var mitt mål det här året. Ge inte upp. För tro mig, är det någon som vet vad de tre orden betyder så är det jag...
Att leva med en dröm om att bli musikalartist och samtidigt ha en påträngde depression och panikångest är verkligen inte det lättaste men heller inte ovanligt. Jag jobbar med att kunna göra fel utan att tänka att hela världen rämnar. Jag är väldigt självkritisk och det är ju bra när man vill jobba inom det här yrket. Men att inte kunna känna att någonting av det man gör duger, då har det gått för långt.
Jag hoppas att jag någon gång ska komma bort ifrån det här och verkligen bara kunna satsa på min dröm och karriär. Jag vet att jag är påväg och gör framsteg varje dag. Men än är jag inte där.

Imorgon börjar dagen med balett, sedan fyspass och jazz. Vi ska visa upp koreograferna vi gjort på jazzlektionerna inför den andra dansgruppen.
Och vet du? Jag ser fram emot det.


Likes

Comments

Mitt liv har gått i spillror och grus.
Jag har de senaste dagarna letat mig fördärvad efter min plattång. Min fantastiska, skitbra, bästa plattång. Som tappat färg, blivit lite små-slapp och halv-glapp. Men som fortfarande var den bästa plattången i världen.
Tyvärr så kan det vara så att den blivit stulen i skolan. Jag går på Kulturama i Stockholm och har inte haft lås på mitt skåp förra veckan. Det konstiga är att om den blivit stulen ur mitt skåp - varför tog man då inte det andra som också fanns där? Som parfym, smink, kläder... Allt annat än plattången var ju kvar!
Lämnade nämligen kvar allt det förra veckan då vi var på föreställning på onsdagen. Men nu är mitt skåp alltså bara fyllt av svettiga träningskläder och noter. Och ingen plattång.
Glömde kolla i receptionen om det är så att en vänlig själ lämnat in den - OM jag nu mot all förmodan bara lagt av mig den någonstans..?

Men min bästa Erica ska ju komma hit nästa helg och då har min bästa mamma lovat att hon ska skicka med Erica hennes egen plattång, eftersom att mamma inte använder den längre. Så jävla bäst.
Jag hoppas ju dock fortfarande att min egen dyker upp...

Likes

Comments

Eftersom att jag beställde nytt hår igår så bestämde jag mig för att nu var det dags att plocka ur det gamla, risiga håret... Tänkte ta det på söndag, men orkade helt enkelt inte med risbollen på mitt huvud längre.
Alex, min klippa, hjälpte mig och borstade även ut tovorna som fästena lämnade. Shit så skönt det är! Hårdtvättade det och verkligen masserade hårbottnen och herreminje va skönt det var. Och så i med hårinpackning och balsam på det. Tror aldrig mitt hår och hårbotten älskat mig så mycket som nu!
Måste ju inflika hur sjukt mycket jag älskar att ha microringar... Så jäkla smidigt att sätta i, sätta om och ta ur! Inget äckligt lim att bort eller tejpbitar som fastnar... Bara att enkelt öppna ringen, dra ur slingan och borsta igenom håret! Och med hjälp så gick det naturligtvis ännu smidigare 😉

Nu ska man bara klara av att se ut som satans moster i en vecka så är man fine sen! Värsta är i helgen då man får besök... Men äsch, vad gör en veckas fult hår om hundra år?? 😉

Likes

Comments

Som de flesta vet så är jag pro på att byta hårfärg och hålla på med löshår... Haha, om nu det är något att vara nöjd över! Men på sista tiden så har jag haft loophair extensions eller microringar som det också kallas. Förutom det så var också mitt hår rött, vilket var planen. Men som jag är så orkade inte jag ha det "bara" rött utan det blev rödlila och nu någon form av lila/rosa som lyser rosa-aktigt i solen. Men mitt egna hår är mörkare och löshåret börjar bli alldeles för trasigt. Så igår köpte jag både en blekning till mitt egna hår och beställde hem nytt löshår! WIE! Det blev ifrån 1001extensions denna gången eftersom att de hade otroligt bra priser. Har haft därifrån förra året eftersom att jag gjorde ett samarbete med dem! Så hoppas att jag kommer bli nöjd med håret även nu. Hade loophair från Delightfulhair.se sist men ville helst ha 60cm och det fanns inte. Så lägger allt mina hopp på att håret är najs!

Ska ta ut mitt nuvarande på söndag, eftersom att jag inte vill se ut som skit i helgen haha! Men eftersom att vi har produktionsvecka nästa vecka så är det ganska skönt att slippa håret när man ska dansa 24/7...
Men nästa helg så kommer Erica hit så då ska hon hjälpa mig att sätta i det! WIE!

Likes

Comments

Onsdagar som brukar börja med balett, fortsätta med jazz och avslutas med sångteknik har idag blivit förvirrad. Vår skolplattform ligger på SchoolSoft och schemat ligger på TimeEdit, så man kan typ "prenumerera" på sitt schema så att det kommer upp i sin kalender varje dag. Så då har man hela schemat redan inlagt med tid, sal och lärare i mobilen! Skitsmart. Förutom när det inte stämmer. Eller ja, inte ser ut som vanligt. Idag är det en sådan dag då det står "Handledartid" på baletten för alla i 1:an. Istället står det balett 08:30 på fredag. Så frågan löd: Har vi balett idag? Annars börjar inte jazzen förrän 11, så blir länge att bara sitta...
Men som om inte det vore krångligt nog så ringer inte min väckarklocka nu på morgonen och hela balettfunderingen blev fullständigt onödig. Varför? Jo, för jag hinner inte in i vilket fall.
Eftersom att jag bor i Tyresö så bör jag åka en timme innan vi börjar. Så eftersom att vi skulle börja 08:30 så hade jag behövt åka 07:30 och gått upp senast 07:00 för att ens hinna. Men jag vaknade strax efter åtta, så det var ju kört.
Vi får väl helt enkelt hålla tummarna att den var inställd iaf... Men med min tur den senaste tiden så kommer den här lektionen vara viktigast på året och inte bli godkänd för att jag missar den. Men man kan ju alltid hoppas...

Likes

Comments

Det här med att blogga är någonting som hela tiden återkommer i mitt liv. Men även någonting som jag avslutar väldigt ofta. Nu är det dock ett bra tag sedan jag tog tag i det och faktiskt skrev någonting.
Men nu var det alltså dags igen. En fredag då jag ligger hemma och är sjuk.
Vi får väl helt enkelt hoppas att ni vill fortsätta följa mig och min vardag.

Likes

Comments