Hey igen.

Vi kender alle sammen, den der følelse når ens forældre bare ikke fatter det at være ung i 2k17, den følelse af at du taler til en væg.

Billederne for oven viser ret meget hvad jeg synes er fedt, og jer der også kan li' billederne er nok også med på den der retro/vintage stil, finder det der var populært i jeres forældres tid frem som nu er mode igen.

Her den anden dag sad vi og læste om 4 forskellige livsråd, fra 4 forskellige mennesker:

Vincent F. Hendricks, 44 år.

Bjørn Nørgarrd, 67 år.

Hella Joof, 51 år.

Niels Hausgaard, 69 år.

De giver alle fire et råd til at være ung, og fortæller lidt om deres ungdom. Nogle af tingene kan jeg faktisk godt genkende, og nogle af rådene er ikke helt dårlige. F.eks. skriver Vincent F. Hendricks: "Vær modig, rejs ud, se verden, undersøg, reflekter og juster dit udsyn, vov for at vide, skynd dig langsomt, tag en uddannelse og husk, at hårdt arbejde desværre er stærkt undervurderet i disse dage. I karrieren er det ambitiøse ikke at give folk det, de forventer, men også at give dem noget af det, de ikke forventer. Og alt dette lyder unægteligt gammeldags-dydsdragonsk, men det virker." Og jeg er egentlig meget enig med det han siger, det med at man skal tage ud, være modig og justere sit udsyn, det er helt sikkert et råd jeg har tænkt mig at følge. Jeg er selv meget eventyrlysten, selv om jeg også er lidt af en bangebuks, men jeg elsker at opleve verden og komme ud af mine confort-zone.

Hella Joof er en spøjs person, men personligt elsker jeg hendes væremåde, elsker den måde hun bare er sig selv, og har sine meninger, står ved dem og vil skide på hvad andre mener om hende, og samtidig bliver hun ikke helt arrogant, hun lytter også på hvad andre har at sige. Hun skriver noget ala Vincent F. Hendricks, det der med at komme ud i verden og opleve verden, opleve det hele, skumle steder som turiststeder.

Jeg har selv været meget ude at rejse, set verden, set ting som er anderledes end lille Danmark. Ind til videre har jeg kun rejst med min familie, men jeg har helt klart tænk mig at rejse meget mere alene, for et er at se verden med nogen, og noget er at se den alene, man bliver ikke påvirket af andres reaktioner, eller meninger, man kan se hvad man vil og og skal ikke tænke på alle andre. Jeg har selv allerede planer om hvor jeg skal hen i verden, har en plan om at når jeg er gået ud af 3.g så står turen mod London. Har været i London en gang, og i det øjeblik jeg gik ud af flyet, var der bare den følelse af, at det her var bare der jeg skulle være, så der har jeg planer om at bo og arbejde der.

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Hey.

Det her er mit første blog indlæg så hvis det ikke lige er det bedste håber jeg det er okay.

Dette bliver ikke lige det længste indlæg, for skal lige lære det hele at kende, men tænkte at jeg ligeså godt kunne komme i gang nu jeg var her;).

Stephanie, også kaldt Geggo hvilket i nok ved, er jo kun en af de mange kendte blogger, jeg læser selv hendes blog og mange andres også, og tænkte det måske var noget for mig, så ville give det et skud, jeg er på ingen måde kendt eller en offentlig person på nogen måde, men tænkte hvis alle andre kunne jeg vel også;)) det er i hvert fald et forsøg værd.

Jeg hedder Isabell Nielsen Eismark.

Jeg er 14 år, går i 8. klasse.

Mine forældre er skilt og de har været det lige siden jeg var 2,5 år, såå det er ikke fordi jeg husker dem sammen, min mor er blevet gift igen, og min far har fået en kæreste.

Jeg ved ikke rigtig hvor meget dette indlæg er værd, men tænkte isen skulle brydes.

Vi ses, Isa;)). Likes

Comments