Minifrågestunden - träning

Hur ofta tränar du och hur länge brukar dina pass vara? Jag gymmar 5 gånger i veckan och passet tar mellan 45 minuter upp till 1 timma.

Vad fick dig att börja träna? jag vill verkligen träna o ändra mig kropp då det också är kul att se förändring men har verkligen ingen motivation att börja? kan du snälla hjälpa mig hur jag ska göra för att jag ska ta tag i allt?
Jag kommer inte riktigt ihåg, gjorde det mest för skoj skull i början, hade ingen aning om att det skulle bli så seriöst senare. När jag började träna så sparade jag massa fitness bilder, gjorde ett collage och satte det som en bakgrundsbild på min mobil och jag lovade mig själv att fortsätta träna. Men fråga dig själv varför du vill börja träna och vad vill uppnå, sätt upp mål och bara kör!

Hur tycker du man ska göra som nybörjare på gymmet? :) Inte köra för tungt, lär dig först teknikerna tycker jag så du inte skadar dig. Om du känner någon som också gymmar så kör tillsammans!

Hur länge har du tränat seriöst? Går du själv till gymmet? Vem brukar du annars träna med? Tycker du de kan va jobbigt att gymma själv? Tycker din blogg är jätte bra & läser den ofta!! Fortsätt så som du
gör👌 Kram finis! Sedan Juli 2013. Ja jag går oftast själv till gymmet! Annars min mamma, syster eller nån kompis. Absolut inte jobbigt att gymma själv, tycker det är skönare på ett sätt. Åh tack ❤️

Vilken kroppsdel är din favorit att träna just nu och vilken tycker du mindre om att träna? Ungefär hur många övningar brukar du köra när du tränar ett pa
ss? Jag gillar nog mest ben/rumpa och rygg är även kul! Jag tycker mage, biceps och bröst är nog de tråkigaste. Kanske 3-5 övningar per muskelgrupp.

Hur/ när bestämde du dig för att börja träna? Har du några tips hur man får rundare och fastare rumpa samt hur man får bort sin "muffinstop"
på magen? :) Skrev där uppe. Jag körde 30 days squat challange när jag började träna, utan vikter! Och det funkade för mig. Vet inte riktigt vad muffinstop är haha.

Vilken kroppsdel är du mest nöjd med? Kan inte du publicera före/efterbilder på hur din kropp utvecklats av styrketräningen? Gärna videos när du
tränar med:D Ingen egentligen, kanske min rygg isåfall. Jo, men känns som jag inte utvecklas så det är inte så mycket skillnad än..Videos finns på min tränings instagram.

Din blogg är superbra! Inspireras verkligen av din träning. Hade varit superkul om du började filma dina övningar och la upp här dock så man kan lära sig lite bättre. Är ganska oerfaren när det gälle
r gymträning. Vad glad jag blir! Vet inte hur man lägger upp på bloggen så ni får nöja er med videos på min tränings instagram. (@fitnessbybellas)

Vart är dina gråa träning
sbyxor ifrån? Victoria Secret.

#tb sommras

Gillar

Kommentarer