Header

Finns det något klychigare än "nytt år nytt jag?", yuup; folk som klagar över "nytt år nytt jag". för mig är det något bra. Man kan ändra på det man tyckte var dåligt, man kan förbättra sig själv, sin miljö, sina val. Vissa behöver dendär boozten att året kommer till sitt slut och det nya börjar för att de ska kunna göra någon förändring. De behöver ett avslut.

Det fick jag, ett avslut. Jag gick in i det nya året på topp; Jag fick reda på vilka i mitt liv som faktiskt var äkta och hade då chansen att välja bord de falska.

Det var det bästa jag gjort.

Att kunna finna ny motivation till sista terminen i gymnasiet, att kunna börja göra planer på riktigt för vad som kommer hända efter studenten. Visst stressen håller på att äta up mig inifrån och jag går sällan tre dagar utan ett sammanbrott men det får vara så nu ett tag. Jag får tillåta mig själv att må dåligt, för det är okej. Och allra mest är det förståeligt. Det är iallafall vad jag intalar mig själv, nu fattas det bara att jag ska börja tro på det oxå haha.


Nytt år ny blogg, jag kommer sluta oroa mig för vad andra kommer tycka och skriva/lägga ut vad JAG känner för och vad JAG tycker är roligt! Detta gäller inte bara för bloggen utan även för alla sociala medier, för lets face it; jag skriver bara för mig själv här på.

Även om mina inlägg blir kaos, spralliga, färgglada, röriga och ja även jobbiga så kunde det inte representera mig mer.

Detta kommer bli ett bra år för att jag vill det, så jag gör det till det.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Ett år kvar.. ett år kvar sen är det tein tur att stressa om balklänning och högskoleprov. Det är den mest stressade perioden i hela skolgången men ändå längtar man dit. Det är ju såklart bara för att allt är slut efter det, det är sista spurten innan arbetslösheten. Vissa behöver ju dock inte oroa sig för det, arbetslösheten alltså.

Te.x. vård programmet, handel, bygg... ja alla som har någon form av praktik. De har ju redan varit på arbetsplatser, skaffat kontakter och har etablerat ett rykte på arbetsmarknaden. Tillskillnad från ekonom, samhäll och naturprogrammen. Vi är dömda till fyra år till med föreläsningar, tentor och deadlines. Det där var kanske lite väl dramatiskt, men men.

Man börjar slutspurten redan nu i 2an. Med UF-företagen och gymnasieraketerna och högskolesökanden.

Redan idag fick vi första föreläsningen, bildade grupper och kom upp med affärsidéen. Nog med att man hade redan funderat ett tag på företagen så man var väll ganska klar med vad man skulle göra. Så om nån vecka börjar vi med marknadsundersökningen och börjar skriva affärsplan.

Nu är det bara att fortsätt plugga för bidragskalkylerings prov och marknadsförings prov. 😴

Bilder: pintrast och we💗it, för själv sitter man i en stel skolbänk i studiehallen... https://www.pinterest.se http://weheartit.com/

Likes

Comments

Om det är någonting som står på min "bucketlist" är det att gå på coachella.

Nu har första helgen varit och 100-tals vloggar är uppe på yt. Finns nog inte en festival jag vill gå på lika mycket som den. Visst vi har roskildefestivalen som ligger betydligt närmare. Men det är coachella..... tror inte att något kan mäta sig med det.

Men jag kan väll vänta tills jag är 21, USA`s lagliga ålder. Men inte mycket mer än det. Tills dess får jag "nöja" mig med bråvalla, U-port och såklart roskilde.

Likes

Comments

Påsklov... vissa älskar det, vissa hatar det... Jag? Ingen aning. Jag har absolut inget vettigt att säga om påsklov, jag brukar vara ganska klar ed vad jag tycker som de flesta andra... Men men, dom vanligt ville jag inte komma någonstans med detta och jag hade ingen mening med det.

Iallafall har jag spenderat nästan hela lovet i Gislaved och Värnamo, träffas gamla vänner och bara tagit det lugnt. Hittade en rätt cool "vägg" utomhus så det blev några bilder, det bästa var ju dock när vi stod och tog dem och det gick förbi två killar och bara stirra... haha.

Men men, blev några bilder iallafall.

Likes

Comments

Jag får panik när jag tänker på vad som kommer hända etter gymnasiet.. Jag vet att jag "bara" läser andra året och har tid på mig att bestämma mig. Men det känns verkligen inte så. Det känns som att jag måste bestämma mig nu, och jag e inte redo.

Jag har kollat på en skolas i London där jag då skulle få plugga fashion business, och det hade vart en dröm! Men ju mer jag tänker på det desto mer undrar jag om jag inte överväger det bara för att få leva i London. För när jag tänker på vad jag vill jobba med, vad jag vill ska bli min karriär, då ser jag inte mode på det sättet. Min allra största dröm är att kunna hitta ett jobb inom makeup delen av fashion. Att sminka för galor eller modevisningar. att kunna skapa på ett helt annat sätt.

Och då är lösningen kanske solklar, plugga inte i London, men den tanken blir bara så extremt deprimerande för mig. För att jag vill inget annat än att bo där, om så bara i några år.

Aja, vi får se hur det blir, förhoppningsvis kommer jag hitta ett sätt så att jag utbildar mig här hemma och sedan flyttar och grå jobb där. Men som sagt, jag har ett år på mig.

Ville egentligen inte komma någon stans med detta förutom att få lite klarhet för mig själv och bara få skriva av mig lite, kommer nog bli mycket av det.

<33

Likes

Comments

Contains affiliate links

Vad fan e det som händer?! Jag trodde vi hade gjort hela den här "snön kommer tillbaka en sista gång", men tydligen inte. Den ville göra en sista come-back. Och jag hoppas med hela mitt hjärta att det här verkligen är sista!

Vissa säger att det "fortfarande är vinter".... det funkade i februari men nu är det mitten av mars. Våren ska faktiskt vara här nu!

Men typiskt mig så trotsar jag allt vad det faktiska vädret säger och förbereder mig redan på sommaren. Kan knappt vänta tills man kan gå i klänningar och öppna skor utan att folk kollar på en som att man e galen. Peppa peppa att det blir snart! Tills dess får man förbereda sig mentalt.

<3<3


Likes

Comments

Hii,

Första inlägget är alltid skevt att skriva, man vet inte riktigt vad man ska skriva, jag tänkte skriva lite om mig själv.

Jag bor i en liten by utanför Borås, och här kommer jag skriva om vad jag vill egentligen. Allt ifrån smink och skönhet till mina dagar till mitt mående. Jag läser andra året på gymnasiet, ekonomi och juridik. Om du hade frågat mig för ett halvår sedan vad jag hade velat bli när jag tar studenten hade svaret varit självklart; plugga vidare inom ekonomi och internationell marknadsföring... Men nu är det inte lika självklart. Jag är bara glad om jag gör någonting som jag gillar. Vi får se helt enkelt.

Aja, detta va lite snabbt om mig, vet inte riktigt hur jag ska avsluta inlägget så jag säger bara hej då!

Likes

Comments