Namnnappen.se

Lowis Lowis Lowis, älskling.
Loppan loppan loppan, våran lilla Loppa!

Hon ville sig inte ha MUM nappar, bara för att jag bunkra upp med sånna och hade en hel bunke med sånna som jag köpte till Elma när hon var liten.
Men ingen av tjejerna (Elsa & Elma) har varit några nappbarn, (det har sina för och nackdelar) skönt för er tänker många... Elma tog napp medan jag ammade, sen när jag slutade så slutade hon med den i samma veta, spottade ut den direkt.
Men icke, så jag fick en Philips Avent i en av babyboxarna som jag testa istället och hade även en sen Elma var liten som jag förmodligen också fått från en box, och ja! Den ville hon ha. Dom tyckte hon om!

Och givetvis finns dom ingenstans, (vad jag sett) förutom på Babyproffsen. Så jag köpte 4 stycken där men jag kände att vi behöver nog några fler så man slipper hålla koll på alla nappar hela tiden. Och sen vill man ha reserv i skötväskan, nu när vi har en tjej som vill ha napp, och tack och lov för det för annars hade hon väl ätit ännu oftare än vad hon gör.

Så jag beställde på Namnnappen, och detta är ingen reklam utan jag ville bara visa vad fin dom är! 😍

Jag som skrev att paketet kanske hade kommit bort. Samma dag låg dom i brevlådan.

Så nu ska vi väl klara oss även om vi tappar bort någon tills det att hon är ett halvår och då det är dags för storleken större om hon nu vill ha napp så länge.

Många gånger jag skrev ordet napp kände jag, rent spontant 🤷🏽‍♀️ aja! Ni har ju inte missat att detta inlägg handlar om nappar nu iallafall. Haha!

Och jag fick ett meddelande förut om väggen med tavlorna, förlåt. Jag ska visa er imorgon 🙈
Och även en uppdatering om våran mysiga dag och premiär för loppan på mitt kanske värsta ställe. 😅🤷🏽‍♀️

Hörs imorgon, godnatt!

Gillar

Kommentarer

Cecilia
,
Napparna finns att köpa på Apotea😊
Isabellehamrin
Isabellehamrin,
Ja det såg jag faktiskt häromdagen 😅👌🏽
nouw.com/isabellehamrin