Dethär med försäljning av huset

Det är något nytt, som jag aldrig tidigare varit med om.
Alltså att sälja en bostad. Så dethär är något helt nytt..
Alla främmande grejer som händer efter vägen.

Vi har fått sjukt mycket fina kommentar runt om, från alla möjliga håll om hur fint det har blivit! Det är jag beredd att hålla med er om. Verkligen så trivsamt hemma!
Men sen den dagen det kom ut till försäljning, och delades runt om, som på Hemnet har vi haft väldigt många som åker förbi, stannar på grannes infart och tittar.
Alltså varför har jag inte ens tänkt den tanken? Så gör man ju. Så gör ju till och med vi, men hade inte ens tänkt på att så kommer det bli för oss också.
Så första dagen det låg ut så låg jag och sola i bikini på framsidan. Man är ju van att här kör folk bara förbi, dom tittar inte så nog, så man kan ligga i bikini, det är okej.
Men... den dagen, körde folk förbi i 2km/h och verkligen glodde. Först tänkte jag ba ”vad är det om? Ska dom stanna och säga att dom kört över katten” men sen när det börja bli mot en 3 bilar på loppen inom några timmar så gick hissen upp. Just det ja. Jag gick då in och klädde på mig. Och på måndag har huset legat ute i en vecka, och ja.. det har ju rullat förbi några bilar om dagen sakta😂
Jag har inte vant mig än, haha!
Idag var det en bil, man vet iaf nu, ”jaha dom tittar på huset” för jag tror att alla vänder på samma ställe. Dom kommer åter efter ca 3 min😅🤷🏽‍♀️ haha! Dom som åkte förbi idag stannade på tillbakavägen och parkerade på grannens infart och stod där och spekulera. Tur man var påklädd idag 😅✌🏽 man måste tänka på att hålla efter också, eftersom Elsa är duktig på att dra fram. Men jag tänker en del måste hon få dra fram, vi bor ju här..

Gillar

Kommentarer

Fia_Jungdalen
Fia_Jungdalen,
Livet som kändis 😉😁
nouw.com/fia_jungdalen
Isabellehamrin
Isabellehamrin,
Haha ja men vilken tur att man inte är det! Jag förstår hur dom känner, eller en aning. Det livet hade inte passat mig 🙄😂
nouw.com/isabellehamrin