Resan mot vegetariskt

Har läääänge drömt om att bli vegetarian. Något jag brinner för extremt mycket. Har även sagt det fleeeeera gånger att jag ska bli vegetarian men så har det inte blivit pga olika grejer. Men nu! Igår storhandlade jag en massa mat. Pålägg, burgare, bönor, sallad, grönsaker, Nuggets osv. Har en massa mat framöver och jag är sååå taggad inför detta. Ska bli så kul att påbörja en ny resa i livet.

Visst jag älskar kött, finns inget godare. Men om jag vet att det gör skillnad av att äta vegetariskt så kan jag leva med det. Finns inget jag hellre vill än att djuren ska få ha ett bra liv. Något jag aldrig kommer förstå är djurplågeri och att vi som människor har tagit ifrån dem deras frihet. Allt som har cirkulerat kring slakteriet den senaste veckan är inget som förvånar mig. Det kunde jag lista ut för längesen, för människan är hemsk & äcklig. Särskilt mot djur.

Om jag hade haft vingar och händer till att rädda allt i världen hade jag utan tvekan gjort det. Jag önskar att allt fler tog mer ansvar och visade mer kärlek. För djuren bör ha samma frihet och rättigheter till livet som vi människor. Faktum är att de var här före oss så då är det vi som ska rätta oss efter dem och inte tvärtom. Hade 1000 gånger om & utan tvekan valt att stå på djurens sida framför en person.

Har ni tips & råd får ni gärna kommentera :)

Gillar

Kommentarer