Bort med höst depp!

Sommaren är slut och hösten ligger nu precis bakom hörnet. För många kommer detta även med mycket negativa saker och negativa tankar. Vädret blir kallare, den varma sommaren är över och vintern ligger framför oss. Frågar ni mig, så finns det absolut ingen anledning över till att deppa över detta. Hösten kommer ju med så mycket bra också! Nedan har jag listat några saker som kan hjälpa dig att övervinna höst deppen.

1. Det mer kallare vädret betyder även att man kan slänga på sig stora, mysiga tröjor. Förutom att de ingår i höstens mode, så är de också super sköna! Perfekt att mysa ner sig i.

2. Höst betyder att trädens löv ändrar färg och täcker skog och mark med sina gudomliga färger efter att de lossnat. Hur vackert är det inte när hela skogar är fyllda av gula, bruna och orangea färger? Super vackert, om du frågar mig!

3. Hösten är ju även den ultimata månaden för att ta fantastiska foton! Höstens löv gör sig super fint på kort, och det ger absolut en helt egen känsla. Passa på att gå ut och ta massvis, massvis med kort!

4. Något av det mysigaste jag vet är att sitta inne i sängen, med en kopp varm choklad framför någon bra serie. Perfekt aktivitet för regniga och ruskiga dagar som hösten så ofta innebär!

5. På tal om serier, så börjar ju faktiskt många serier igen på hösten efter sommaruppehållet. Något jag verkligen ser fram emot!

6. Sist men absolut inte minst, så är höstens kalla dagar perfekta för att mysa ner sig i soffan, eventuellt med flickvännen eller pojkvännen. (Eller om man är som jag, ta närmaste filt och vira in sig i, vilket är otroligt mysigt)

Jag är helt övertygad om att det finns ännu mer fördelar med hösten, och dessa är endast några få exempel på det.

Vilken del av hösten är eran favorit?

Gillar

Kommentarer