Ögonsten

​Våran lilla ögonsten. Han kan då aldrig bli dålig på bild, så söt som han är. Extra mysigt är det när han kommer in på kvällar och morgonar och kryper ner under täcket. Varm och gosig. Precis så ska man ha det nu när Oktober månad har tagit sin början.

Gillar

Kommentarer

Göteborgs gator

​Jag bara älskar Goteborg. Varenda gång jag besöker denna stad kan jag inte annat än att förundras över hur mysig och hemtrevlig den är. Skulle definitivt kunna tänka mig att en dag flytta till Göteborg. Dessa bilder tog jag efter att jag varit på bokmässan förra helgen, och som vanligt, så var det väldigt mycket folk. Men tycker ändå att det också är en del av charmen med Göteborg.

Gillar

Kommentarer

Coats I want for autumn

Jag har under en längre period velat ha en snygg och skön kappa till hösten. Tycker det är så himla snygga och passar dessutom super bra till denna årstiden. Dessa kapporna kommer från H&M och kostar båda 599:-. Så snygga! Har funderat lite på att kanske skämma bort mig själv med en av dem, men vi får se hur det blir med det. Om ni också är lite sugna på dessa kappor klickar ni bara på produkten i bilden så kommer ni direkt till H&Ms och produktens sida.

Gillar

Kommentarer