The Dirty Poutine Experience

Igår tog Hanna med mig på "The Dirty Poutine Experience", som gick ut på att vi gick till fyra olika ställen för att testa deras poutine. Den första vi testade var enligt mig den godaste. Det var en klassisk poutine med skinka. Den andra vi testa var den minst goda. Det allt för mycket pulled pork i den för min smak. Den tredje var en poutine gjord på gnocchi, och var också riktigt god! Den fjärde poutinen var också helt okej, med en vegansk gravy vilket var roligt att se. Dock var jag så mätt vid det laget att jag inte orkade äta så mycket av den...

Under turen fick vi också se en hel del väggmålningar. Den första skulle symbolisera allt som var bra med Windsor, och var riktigt fin!

Gillar

Kommentarer

Chicago

En helg spenderades i Chicago med (nästan) hela det svenska gänget. Första dagen i Chicago var det väldigt blåsigt, kändes som -15, så var väldigt kallt! Resterade dagarna i Chicago var mycket bättre. Vi passade på att ta en båttur på floden där vi fick se mycket av Chicagos arkitektur. Slutligen besökte vi även Wndr Museum, ett upplevelse museum som även hade ett "infinity room". Överlag var det en mycket rolig weekend, och jag hade definitivt besökt Chicago igen!

Gillar

Kommentarer

Cape Breton

Vårat nästa stopp på resan var Cape Breton, där vi stannade i två nätter. Under vistelsen i Cape Breton vandrade vi väldigt mycket, och fick se väldigt mycket fin natur. Det var extra fint med alla höstfärger som började visa sig.

-------

Our next stop on the trip was Cape Breton, where we stayed for two nights. During our stay in Cape Breton we did a lot of hiking and saw a lot of beautiful nature. It was extra nice with all of the autumn colours that started to show.

Gillar

Kommentarer