KIKA IN PÅ MIN NYA BLOGG GENOM ATT KLICKA PÅ LÄNKEN! --> AGNESISABELL 😄   

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Sitter och kollar på Gossip Girl och äter godis. Om mindre än en vecka börjar skolan och det känns jättekonstigt. Det har gått så himla fort i sommar. Det är ganska sjukt att jag har mindre än en vecka kvar på mitt sista sommarlov men jag kan säga med säkerhet att det har varit det bästa av dom alla! Har umgåtts med vänner, åkt till västerås, älvalden som va nu i helgen och varit på Gotland!
Jag är MER än nöjd över denna sommar! Dock har jag inte kunnat träffa mina kompisar i Falun något. Det har varit mycket jobb, mycket resande osv. Men imorgon ska jag till Borlänge och träffa dom flesta från klassen då vi ska äta tacobuffé på liljan. 

Mammsen lyckades fånga en utav alla fina kvällar på Gotland på bild. Snart ska jag gå igenom dom få bilderna jag tog. 

Likes

Comments

Finns det något bättre än att få ligga kvar i sängen hur länge man vill efter att man jobbat flera dagar i sträck? 
Njuter fullt ut av att vara ledig idag. Jobbar imorgon, torsdag och fredag, sen tar jag äntligen sommarlov! I helgen blir det förmodligen älvdalen på musik&motor och nästa vecka har jag ingenting planerat! 

Vet inte om jag sagt det men i september flyttar jag och bex igen till Falun och till våran egen lägenhet den här gången. Förra gången hyrde vi av en privatperson och det passade inte oss så vi valde att söka något nytt och vips så fick jag sms av rebecca att vi fått lägenheten som hon varit och tittat på! Så när vi får tillträde ska vi fixa till den lite, och sen ska vi njuta av att ha något eget! 

Nu väntar jag på att älskling ska komma hem från jobbet så att jag kan få pussa på honom lite! 

Likes

Comments

Hejsansvejsan! 
Nu har v.31 varit för iår! Det blev inte så mycket rättvik för min del. Jobbade i måndags, och åkte sen till Johan, så på kvällen åkte jag, Lisa, Johan och David ut i Davids 144. I tisdags och onsdags åkte vi bara in med Tobbe en sväng på kvällen. I torsdags åkte jag, Johan, Simon, Patrik, David och Emil i Patriks 144 och hade sköj. Åkte hem innan tolv eftersom jag skulle upp kl sex i fredags. När alarmet ringde var jag i stort sett helt borta men tog mig upp och till Mora. Begravningen var så himla fin! Fin musik med dragspel, saxofon, fiol, bas och piano! Jag sjöng I din himmel och kompades av piano, bas och fiol och låten vart hundra gånger finare än förra gången jag sjöng den. Det var fullsatt och över 100 pers i kapellet och jag som har så jäkla svårt att ta åt mig av beröm hade det inte lätt! Jobbade kväll i fredags, heldag igår och dag idag. Imorgon jobbar jag dag igen och på tisdag är jag äntligen ledig! Sen har jag bara två dagar och en kväll kvar i sommar! Tråkigt, men ska bli skönt att ha sommarlov i en vecka innan skolan börjar! Likes

Comments

Har solat och badat dom gångerna det inte varit för varmt utomhus. Behövdes inte alls många timmar på stranden för att få färg. Brände mig dessutom första gången jag solade vid husvagnen efter en halvtimme. Man kan ju verkligen säga att vi hade tur med vädret. Regn tre av fjorton dagar, och resten runt 30grader och sol! Sitter och väntar på att få åka på färjan hem. Ska bli så jäkla skönt att komma hem så att man kan ha någonstans att ta vägen om de blir för varmt, för i husvagnen har det inte gått att vara.


Likes

Comments

Att vara ute finns inte på kartan. Dom tre första dagarna här var så pass dåliga så att man skulle kunna åka hem igen, men vi visste att vi hade en väntande bra semester rent vädermässigt så det var bara att ha tålamod. Tålamodet resulterade i att jag nu ligger inlindad i filt och skakar pga solfrossa. Idag har vi varit inne i Visby och kikat runt, ska bli kul att åka in där igen när killarna har kommit!
Likes

Comments

Nu har semestern kommit. Den som blev bokad i oktober förra året. Kan ganska nöjd säga att jag sitter i husvagnen med havet i nacken. De har varit kasst väder idag och igår men enligt vädret ska de bli fint från och med tisdag och resten av dagarna som vi är kvar så vi håller tummarna. Längtan är enorm tills på lördag morgon då min prins och min bror kommer hit med färjan!

Likes

Comments

Har varit chaufför och haft kul i Västerås i helgen. Vi åkte kl tolv på fredagkväll men fick vända för att byta bil och sen vända igen för att byta däck. Vi var iväg vid tre och åt lite på donken i Falun påvägen dit. Vid sex slog vi upp tältet och jag, Johan & marcus sov i två timmar medans dom andra satt uppe och drack! Var ute och åkte hela dagen och sov sedan i typ fem timmar i tältet innan vi åt på IKEA och åkte hem. Tröttheten slog till när man kom hem men det var det värt! Tack för några superbra dagar ni som var med! Det blev väldigt klent med bilder. 

Likes

Comments

Man får komma ihåg att inte vara för glad. För när man är det, det är då man blir drabbad av något som drar ner en så fruktansvärt snabbt till botten. Så ledsen som jag varit sen jag skrev att jag var lycklig har jag aldrig någonsin varit. Det band jag fick med älskade Selma är obeskrivbart. Jag kan fortfarande inte förstå att det fattas oss någonting här hemma. Att åka till veterinären med hopp och komma hem med ett tomt koppel, nej fy. Det är därför som jag från och med nu kommer säga att jag är måttligt lycklig. Sådär så att man klarar av en hemsk händelse, ifall det skulle hända.
Likes

Comments

När det känns som mest tungt, när man är trött och less, det är då man tänker på hur lycklig man är och vad man ska göra inom kort som gör en så glad. Det är mycket att se fram emot och jag ska göra det tillsammans med min älskade Johan och våra vänner.


Likes

Comments