ÄNTLIGEN APRIL/ MARSFAVORITER

Jag är så glad att det nu är april. April är en underbar månad, jag fyller år och den förbereder en på något sätt inför försommaren. Under mars har jag lyckats bli klar med mitt examensarbete, komma igång med träningen, sakta men säkert komma ikapp med inredningsutbildningen och börjat söka jobb (!!). Det börjar ju närma sig slutet av båda utbildningarna och jag söker så många jobb jag kan nu under våren och kommer fortsätta i sommar. Det är en svår period att söka jobb i eftersom sommaren börjar närma sig och många snart går på semester. Men jag kämpar på! Om jag inte lyckas hitta ett heltidsjobb innan hösten så kommer jag fortsätta plugga (bara en nödlösning). Då kommer jag lägga till ca ett år med media- och kommunikation som jag märker att de flesta arbetsplatser letar efter idag. Då kan jag kombinera mina utbildningar, vilket är bra!

Men, vidare mot de favoriter jag lyckats ty mig till i mars


Min Chemex. Alltid en favorit. Men den har varit en extra favorit i mars eftersom jag pluggat så otroligt mycket. Har druckit kaffe hela dagarna i princip och i detta fall väldigt gott kaffe. Det har blivit en mysig morgonritual att gå upp och göra kaffe för att sen sätta sig och ta tag i plugget.


Min andra favvo är min/vår nya garderob i sovrummet. Den är perfekt storlek och jag kan äntligen få en översikt över mina kläder i stället för att de ligger i lådor. Den är från IKEA och är både billig och snygg.

Nu har vi äntligen fått upp våra hyllplan så att fler böcker och annat kan få plats. Den här hyllanordningen har vi satt i vardagsrummet och min favvolampa från Watt & Veke gör sig så bra!
Vidare till smink! Den här paletten från Sleek Makeup har blivit en favorit! Den är skimrande och glittrar fint på ögonlocken. Färgerna i paletten passar också väldigt fint tillsammans och den är såklart inte testad på djur. Det är nog ganska klart nu att alla produkter som jag visar upp här på bloggen varken är testad på djur och i många fall även helt veganska. Annars hade jag inte visat upp dem!

Sist men inte minst så har den här BHA-syran/krämen från Paula's Choice blivit en riktig räddare i nöden. Den håller min hy fri från röda utslag, breakouts och den blir även mjuk och len. Använder den efter min toner och innan min ansiktskräm.


Hoppas ni haft en fin påsk och helg

Gillar

Kommentarer