Tisdag = L E D I G!

Jobbade tung vecka förra veckan, vilket menas att jag jobbade 6 av 7 dagar. Har därför 2 lediga dagar denna vecka, en utbildningsdag och "bara" 4 jobbdagar. Tog därför en välbehövlig sovmorgon till 8.30 innan vi tog oss ut på en härlig morgonrunda. Åt en god frukost och fixa lite smått hemma. Därefter tog jag ut hundarna en snabbis innan jag mötte upp lillasyster på gymmet. Var längesedan jag körde på maskinerna på gymmet så hängde på henne på ett styrkepass. Helt annorlunda mot att köra ett gruppass. Efter detta gjorde jag en supersnabb, men ack så nyttig och GOD lunch bestående av babyspenat, kikärtor, kidneybönor, advokado, tomat & salladsost, mumms. Då det fina vädret höll i sig kände jag att jag behövde utnyttja detta och komma ut så tackade ja till att hänga med syrran till stallet, alltid lika underbart att suga i sig lite hästdoft. Hästen hon har hand om är dessutom en riktig skönhet, och så snäll fastän han är hingst. Hann med ytterligare ett pass på gymmet på kvällen innan middagen, 1 timmes bodypump, heja mig!

Älskar när man kan ha hundarna lösa på promenaden

ONSDAGEN

spenderade jag i region gavleborgs anda. Vi på psykiatrin fick möjligheten att deltaga i introdag för nya medarbetare i Gävle. Introduktionen handlade om att personer från olika delar av regiongavleborg, allt från chefer, till administratörer till sjuksköterskor - väldigt intressant men intensivt. Om jag inte missminner mig tryckte de ihop 10 (!) olika personer mellan 8-16 som berättade om deras arbetsområden i regionen. Kan inte bestämma mig för om jag tycker det är ett dolt spel många av dem kör med tanke på allt man får läsa/höra om idag, inte främst i media om hur pengar förvaltas högre upp i regimen. Ibland kan man undra om de har vistas inom vården eller om de bara tror sig veta? Humm..
Var trots allt en lärorik dag som jag uppskattade, dessutom bjöds det på god mat och fika. Brukar ha svårt att koncentrera mig en hel dag på olika personer som pratar, men idag lyssnade jag bra hela dagen trots dålig sömn. Tåget rullade in på perrongen strax innan halvsex så då skyndade jag hem, kastade om till gymkläder och körde ett pumppass. Kändes i kroppen att jag körde ett dubbelpass igår. Har 2 pass kvar att köra imorgon sedan tar jag ledigt från gymmet fredag och lördag - C kommer hem

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Denna vecka präglades flängande mellan jobb -> träning -> promenader - > sova -> jobb osv. Fredagen var jag snäll och bytte pass med en kollega till en c-tur (kväll) så på jag ställde klockan på tidig morgon och steg upp för en härlig löptur med hundarna. Efter en stadig frukost, vilket jag anser är det bästa målet på hela dagen, städade jag lägenheten. Dessutom passade jag på att tvätta och handla. Gillar känslan av en fräsch lägenhet inför helg. Lördagen jobbade jag A- tur (dag) och därefter ställde jag upp som barnvakt ett par timmar så att mamman & pappan fick lite för tidig alla-hjärtans mys på tu man hand, hej karma poäng. Efter detta tog jag med mig hundarna på en promenad tillsammans med kära mamma, stannade ett tag hos henne, fikade semlor och myste. Efter en snurrig vecka är det guld värt att kunna ventilera tankar med mamma - klok som en bok. När klockan visade strax efter 22 drog jag på mig kläderna, sa godnatt och gick hem. Lite tråkigt för en lördagkväll men både kropp och knopp sa stopp.

Söndag -> LEDIG dag! Passade på att njuta av en sovmorgon. Morgonen bjöd på några minus och uppehåll så tog på mig lurarna och tog en härlig promis med hundarna innan frukost. Havregrynsgröt med fiber, kanel, frukt & massa mjölk, sportknäcke & ett kopp the, är en frukostklassiker hos mig. Stack därefter iväg för att handla middag och började förberedda denna. Hade som vanligt planerat in en massa på kort tid: promis med mamma, handla, fika hos mormor och ett träningspass på gymmet innan jag skulle ha middagen klar klockan 20 när C skulle komma. Halvåtta knackade det dock på dörren och när stod C med familj. De stannade en kortis och därefter blev vi ensamma jag & C. Åt en god middag (bra jobbat Issa) och pratade om livet i allmänhet. När man inte träffas något ofta får man så mycket att prata och uppdatera varandra om. Blev bjuden på middag på en fin restaurang förra helgen så kände att jag ville göra något extra för C än att "bara" bjussa på middag så hade även köpt en skärp på MQ so jag visste att han kikat på. Dock hade vi båda tänkt i samma banor så även jag fick paket, dock något lite åt det mer privata hållet..men ack så uppskattat! Sedan blev det efterrätt, chokladpudding, och filmmys. Somnade som en stock och sov på C:s bröst större delen av natten, välbehövligt med lite närhet efter en vecka ifrån varandra. 

Likes

Comments