Stadsfesten

Igår drog årets stadsfest igång. Pågår mellan onsdag till lördag och är full rulle i hela centrum här nu. Med en massa matstånd, marknad, karuseller, öl tält och självklart en massa uppträdande.

Så igår drog jag ned på stan och mötte upp Emelie och Julia. Så tog vi och åt fish’n chips och sedan så lyssnade vi på Rix Fm festivalen. Där en mängd olika artister uppträdde. Efter detta så tog vi en tur på marknaden. Innan jag och Emelie drog värdens spontanare... Som vanligt haha!

Vi tänkte sätta oss en sväng på Grillo som är en uteservering. Vilket vi också gjorde... så där satt vi och roade oss med att kolla på fulla människor haha. Det är väldigt underhållande att göra när man själv är nykter 😂 Därefter så drog vi lite spontat till en nattklubb och dansade lite. Vilket min stukade fot inte gillade upptäckte jag när jag kom hem ☹️ Vi kom väl inte hem förens tre inatt iaf. Vilket känns idag. Trots att man var nykter 😅

Men bara upp och hoppa och ta tag i dagen. Får se hur denna kväll urartar sig. Kaliffa spelar ikväll så de ska vi gå på sen får vi se vad som händer haha!


Kram Isabelle

Gillar

Kommentarer