Songkran- Båt tur

Denna näst sista dag här i Thailand började med en båt tur på floden. Vi åkte till ett annat område där vi skulle byta båt och åka ut till ön Ko Kre. Men kön till den båten var ungefär som en kö till en karusell på Gröna lund haha :,)
Vi frågade om det var normalt att de var så mycket folk. Och det var de inte, utan de berodde på att folk är lediga nu vid nyår. Och att det är högtid och nyår här märks ordentligt. Det är ju alltså Songkran här. Och detta nyårsfirande firas med ett jättestort vattenkrig över hela landet. Så när vi idag var ute, särskillt i stan. Sprang nästan varenda människa runt med vattenpistoler och sprutade på varandra. Och det var grymt mycket folk i rörelse, och då mena jag grymt! Så imorse innan vi drog hemmifrån så packeterade vi in mobiler och kameran ordentligt i platstpåsar haha. Ni kan ju själva se hur nyårsfirandet går till HÄR. Som tur var så är det förbjudet tex runt de stora galleriorna. Så vi höll oss där, nästan utom räkhåll för vatten idag

Så vi skippade den iden om att åka över till Ko Kre och drog till Siam center och käkade istället. Efter vi ätit och sagt hejdå till Z:as kusin och man, som var öed oss. Så drog jag och Z iväg på en liten shoppingrunda. Vart en väska för mig från mitt favorit märke :D Ni kommer få se den sen!
Vart bara en snabbsväng för oss där innan vi bestämde oss för att åka hem. Både är väldigt möra i kroppen och främst ben och fötter efter dessa dagar här i Bangkok. Och detta är första dagen vi kommer hem till lägenheten innan det blivit mörkt och natt här haha.
Så nu ska vi vila lite innan vi ska gå till poolen på området och bada. Måste vara obligatoriskt att bada åtminstone en gång per semester. Och hittills har vi ju inte gjort det, då vi inte haft möjlighet.
Efter det har vi inga planer. Utan vi kommer nog käka något i området och sedan kika på film. Morgon dagen blir till att bla packa ihop resväskan. Uscha vill inte hem till alla måsten och trassel hemma :(


Kram Isabelle

  • Resa
  • Nära Suan Luang, Bangkok, Thailand

Gillar

Kommentarer