Flytt dag i sommarvärmen

Idag startade jag och Z eftermiddagen med att köra tre lass med saker till nya lägenheten. Två lass från vår nuvarande lägenhet och ett lass från mitt förråd i Bomhus. Så de har blivit mycket bärande o springande i trappor idag. Känns i benen haha. Än så länge har vi bara kört grejer i min bil. Så inga möbler än. Så mer, och tyngre bärande blir det i slutet av veckan. Pust!
Efter vi kört grejer drog vi hem och käkade och sedan gick vi ut i de fina kvälls vädret. Idag har det varit riktig sommarvärme. Så skönt! Man skulle lätt kunna gått i bara shorts. Om man inte som mig har alla kläder i flyttlådor haha. Men utan jacka fick det bli idag. Och de var svettigt värre.

Men eftersom det var så skönt hela dan så vart det en riktigt skön kväll också. Så vi tog en promenad i stadsparken. Där både Z och vovven körde lite parkour(video kommer) i lekparken och jag fotade lite.

Efter promenaden såg vi ett par avsnitt av West world och nu härjar sängen. Som sagt kommer de tyvärr bli lite dålig uppdatering de kommande dagarna pga flytten. Men de kommer bli bättre så stay tune!

Fin kväll va?! :D


Kram Isabelle

Gillar

Kommentarer