En väldigt glad dag!

Idag efter alldeles för lite sömn så trodde jag att jag skulle vakna upp till en dålig dag psykiskt, och särskilt efter gårdagens migränanfall som höll i sig hela dagen... Men jag vaknade upp fruktasvärt glad, sprallig och motiverad haha. Händer definitivt allt för sällan! Vet inte riktigt vad det beror på. Men tror några saker spelade in på dagens humör. De har nämligen snöat inatt. Hihi underbart med lite vitt på marken, och de blir ju så mycket ljusare!

Sen så vaknade jag öven upp till ett bra samtal ang ett jobb jag sökt!

Men sist och definitivt inte minst så är jag överlycklig över en sak som min bästa kompis lyckats med, nu är de bara min tur kvar på den fronten(ni kommer få veta inom sinom tid vad det är) och jag hoppas det kommer hända mig väldigt väldigt snart!


Denna fredag då, ja jag ska strax gå till föräldrarna och lämna hunden då han ska vara där i helgen och nästa vecka pga inspark på högskolan. Sen efter det ska jag göra några ärenden på stan. Sedan har jag inga planer alls faktiskt. Mannen min ska bort ikväll. Så de blir väll till att ta lite egentid o mysa själv här hemma ikväll.


Kram Isabelle

Gillar

Kommentarer