Bogsering-Sälen

Gårdagen spenderades som sagt i stugan. Och jag och pappa startade dagen med att ta en 2h fyrhjulings tur. Vi tänkte passa på att åka slingan runt Lundbosjön. Då den vägen bara går att åka när det är riktigt torrt. Är väldigt mycket våtmark och gyttje hål annars så då sitter man mer fast än att komma framåt haha.

Turen började riktigt bra. De var några ställen vi var tvungen att ta omvägar på, då de var rejäla diken med lera trots att de inte regnat på en evighet. Så de gick iaf snabbt och smidigt att åka. Tills vi kom ut ur skogen och till vägen, som man åker på sista biten hem. Då la pappas cykel plötsligt av. Så ja då fick vi ta och bogsera den hem med hjälp av min cykel. Kan ju säga att vi hade tur i oturen att den la av på vägen och inte i skogen haha. Så de tog lite längre tid än beräknat. Men fram till stugan kom vi till slut iaf haha!

Väl framme vart det lunch och sedan bad för min del. Var nästan 25 grader i sjön så man ville då inte kliva upp i första taget! Är så skönt att vi har fått en ordentligt fin sommar. Det var ju alldeles för länge sedan. Och apropå bad så skulle det behövas idag med. Då det redan innan lunch var 26 grader. Så skönt! Dock väldigt svettigt. Både inne och ute.

Men något bad blir det inte idag. Utan det blir att sitta i en bil istället. Då jag och Linnea så ta en liten ledig weekend i Sälen. Så så fort hon slutar så ska jag hämta upp henne så ska vi bila dit 😃 kameran är självklart med så bilder kommer ni få. Så stay tune!


Kram Isabelle

Gillar

Kommentarer

FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Har aldrig kört fyrhjuling men åkt. Jag och mitt ex hyrde en fyrhjuling i Grekland för många år sen och åkte runt ön vi bodde på =) Mysigt.
nouw.com/frökenrödlök
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Har aldrig kört fyrhjuling men åkt. Jag och mitt ex hyrde en fyrhjuling i Grekland för många år sen och åkte runt ön vi bodde på =) Mysigt.
nouw.com/frökenrödlök
charlottelinden
charlottelinden,
Mysigt med fyrhjuling. Har aldrig åkt själv men kan tänka mig att det är härligt 😊
nouw.com/charlottelinden
Michaela,
Jag älskar fyrhjuling. Men har bara kört en gång. Sitter hellre bak o låter ngn annan styra😘
nordengrim.nu
sofialjohansson
sofialjohansson,
Åh så kul med fyrhjuling☺️
nouw.com/sofialjohansson
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Åh, så härligt det låter, minus att den ena gick sönder såklart. Skönt att ni kunde lösa det tillsammans i alla fall 😊
nouw.com/annaskarblom