Års resumé 2018-del 2

Juni startade med hjärtekross då jag helt utan förvarning vart lämnad utav min sambo. Och detta tog hårt på mig och präglade mitt psyke i stort sätt hela sommaren. Men va ju inte bara tråkigheter under juni. Fyllde ju faktiskt 25 år då också.

Juli ägnades åt jobb, några em matcher, utgångar, fisketurer och till att krascha en svensexa med bästa linnea. Som jag sedan även drog upp till sälen för en weekend off. Tog även en roadtrip med mormor o morfar ner till syrran.


Augusti startade med LBSB spelning där jag stukade foten rejält och som jag fortfarande har problem med. Haha karma delux! Sedan spenderades många dagar vid havet, då denna sommar verkligen inbringade riktig sommarvärme. Vi anordnade även en baby shower för bästa Julia och hängde på stadsfesten. Hängde även en del på Tierp arena för lite dragstar och rallycross samt min första helikopter tur, och jag hoppas de inte blir den sista heller!

September startade med en helomvändning. Då jag fick reda på att jag kommit in på en utbildning då jag legat som reserv. Så var bara att sätta sig i skolbänken igen. Och även att resa första gången med tåg själv till ett okänt ställe då min skola ligger i kristianstad. Känner dock att de gjorde så jag växte grymt som människa.

Oktober ägnades mestadel åt plugg, träning och mys med vovven. Men även en till tur till Tierp arena hans med för att mätta mitt bilintresse lite. Fick även känna på sommarvärme så här långt in på hösten då man kunde gå i T-shirt och plocka svamp.


Kram Isabelle

Gillar

Kommentarer