14 november 2017- upptäcka Pattaya

Igår så var det första heldagen i Pattaya och även första dagen på denna semester som jag och Z fick själva utan hans familj. Så vi planerade att upptäcka Pattaya och turista lite för omväxlingens skull. Var ju ändå inge badväder då solen verkligen har lyst med sin frånvaro denna semester :(

Vi tog iaf o käkade hotellfrukost och sedan tog vi en taxi till en undervattens värld. Ett stort akvarium alltså med bara djur och fiskar son finns i Thailand. Detta resulterade i att man kanske inte riktigt vill doppa tårna i havet haha!

Det var iaf riktigt fint ställe, dock inte lika maffigt som det i Palma, Mallorca. Men helt klart värt de få kronorna de kostade!

Efter detta så åkte vi in till själva city, vi bor lite utanför själva innestaden. Så där tog vi en tur på strand promenaden och sedan hittade vi ett stort köpcentrum som vi tog en sväng i. Vart där lunch och en skjorta köpt till mig och en t-shirt till Z.

Idag så återvände vi till det shoppingcentrumet tillsammans med Z:as lilla syster. Och idag vart det betydligare mer shopping. Kommer visa allt jag köpt när vi kommer till Sverige igen. Det finns verkligen mycket fler affärer här som jag hittar kläde i min stil i, och de är betydligare billigare och roligare att handla här!

Kommer definitivt sakna utbudet när vi kommer hem igen.

Nu är vi tbx på hotellet och ligger i sängen o väntar på att spöregnet ska gå över. För sen ska vi gå ut och käka middag någonstans. Efter det tänkte vi ta ett dopp i poolen eller havet. Man måste ju bada minst en gång per semester och de har vi ju inte haft möjlighet till tidigare dessa dagar.

Imorgon så drar vi till Bangkok igen och blir där de siata dagarna innan vi åker till flygplatsen igen på fredag kväll och tbx till Sverigen.


Kram Isabelle

  • Resa
  • Nära Chon Buri , Thailand

Gillar

Kommentarer