Header

Framöver kommer jag utan tvekan ha fullt upp! Min nästa lediga dag är om 3 veckor eftersom jag jobbar dygn på boendestödet denna helgen och helgen därpå dag både lördag och söndag. Helgen efter det är det äntligen dags för vår traditionella tacofest! Tur att jag älskar att det händer saker hela tiden!

Flytta din blogg till Nouw - nu kan du importera din gamla blogg - Klicka här

Likes

Comments

Jag måste bara visa dessa produkter! Jag har alltid varit en stammis på Rituals, men aldrig provat deras ansiktsprodukter, fråns nu. Helt fantastiska produkter som jag både börjar och avslutar dagen med. Jag har både ansiktsrengöringen, dag/nattkräm och ansiktsvatten. Jag rekommenderar verkligen dessa produkter, super härliga och så fräscha!

Likes

Comments

För er som känner mig så är ni väl medvetna om att jag studerar på socionomprogrammet sedan två år tillbaka. Bästa beslutet någonsin, jag har verkligen hittat det jag brinner för, att arbeta med människor. Det finns så mycket jag vill skriva om hur nöjd jag är med mitt val och varför, ska försöka fatta mig kort. För det första är det otroligt givande att arbeta med människor och för människor. Man blir liksom aldrig "färdiglärd" utan man lär sig ständigt något nytt ju fler människor man möter i sitt yrke. Jag har än så länge jobbat med ungdomar i mitt projekt "våga vittna" och som boendstödjare inom LSS i sommar. På så kort tid har jag lärt mig mycket om betydelsen av att möta den individ som man har framför sig, vilket är något jag kommer försöka ha i åtanke i mitt framtida yrke. Socialt arbete är otroligt brett och man kan verkligen välja vad man vill rikta in sig på, vilket såklart är en stor fördel. Jag är inte helt hundra på vad jag ska göra när jag är klar, men jag har lite olika planer som jag håller för mig själv tills jag är helt säker. I höst, det vill säga om några dagar ska jag påbörja min praktik på arbetsmarknadsförvaltningen i Helsingborg, främst ekonomiskt bistånd. Det ska bli otroligt lärorikt att prova på myndighetsutövning fyra månader framöver. Dessutom har jag fått två handledare som är engagerade och som vill att jag lär mig och utmanar mig så mycket som möjligt. Vilken höst jag har framför mig! 

Likes

Comments

Här här vi lilla Doris, vår kattunge på snart 16 veckor. Ett av våra bästa beslut detta året. Den här lilla krabaten är galet busig men också så himla mysig. Att tillbringa kvällen i tv-soffan tillsammans med henne i sitt knä är utan tvekan höjdpunkten på dagen. Eller att vakna på morgonen av att hon tar sin lilla tass i ansiktet på en och stirrar med sina stora ögon. Tack för att du ger oss det lilla extra i vardagen!

Likes

Comments

Hallå! Tanken slog mig ett det var ett bra tag sedan jag uppdaterade här, så då är det väl på tiden. Dessutom har det hänt en hel del sen sist, vilket jag säkerligen kommer skriva om här. Jag hoppas ni vill titta in lite här framöver, jag kommer bjuda på allt från bilder till tankar och funderingar. Ha en skön lördagskväll!


Likes

Comments

Ojoj vilken helg, haft fullt schema hela helgen! I fredags shoppade jag lite julklappar då det var rea lite överallt☃️ sen på kvällen väntades en riktigt mysig middag med ett härligt tjejgäng för att gratta fina Corinne! Sedan tog jag mig ut till min favvis för kortspel hos Eddie med ännu ett härligt gäng! Vilken kväll✨ igår (lördag) julpyntade jag hos mig och älskling i huset, så mysigt! Sedan bjöd vi mina föräldrar på en riktig go hamburgertallrik! Imorse gick jag upp tidigt för att jobba i frukosten på hotellet. Jag tycker om att jobba där, mysig miljö och lite annat att tänka på! Jobbade till halv två och sedan var det dags att fira Kerstin, min gamle farmor som fyller hela 94 år!! Ikväll har jag spenderat tid med min familj❤️ sista kvällen på ett bra tag när alla är samlade, imorgon lämnar familjemedlem nummer ett och om två veckor familjemedlem nummer två. Och jag är så förbannat stolt över dom, wow, vilka äventyr!🌍

Likes

Comments