Torsdag 4/3

God morgon! Är ni pigga och vakna? Vi är vakna men inte pigga haha, Céline har under en längre tid vaknat kl 5 men börjar nu ändra mönstret lite och har vaknat kl 6 några dagar i rad, vi får hoppas det håller i sig. Det är tidigt det med men för oss är det nästan sovmorgon! Så vi håller tummarna. Annars sover hon hela nätterna så det är ju skönt.

Vi ska snart ut på en morgonpromenad sen tänkte jag göra en god brunch med b.l.a äggröra, jordgubbar, ananas, croissant och lite annat gott.

Sen tänkte jag bara säga att jag ska försöka bli mer aktiv här men just nu är det lite mycket. Vi är i full gång med att bestämma oss för tillval i huset med kök, badrum och annat och det tar sin lilla tid. Sen är Céline överallt och ingenstans, hon kryper snabbt och klättrar på allt så man har lite fullt upp med att hålla koll på henne och underhålla henne. Nu sover hon ju inte speciellt mycket på dagarna heller. Men ska försöka bli bättre på att uppdatera här på kvällarna när hon lagt sig.

Ha nu en fin dag, kram 💗

En frukost för några dagar sedan. Älskar att äta gröt på morgonen, blir antingen det eller grön smoothie alltid. Vad äter ni till frukost?

Gillar

Kommentarer