Naturligt glow

Inlägget innehåller annonslänkar och är reklam för Lyko.

Nu ska ni få mitt bästa tips på hur man blir brun, får glow och blir naturligt fin på under en halv minut! Detta gör jag nästan varje dag även när jag är hemma för jag ska känna mig lite fin ”osminkad” också. Eller om man bara ska iväg till affären snabbt!

Denna produkt kommer ni tacka mig för att jag har tipsat om, den är GRYM! Det är denna färgade dagcreme. Använt den så länge jag kan minnas. Den är vit när den kommer ut men innehåller dolda färgpigment som kommer fram så fort man applicerar den. Jag lägger på den med denna borsten. Det är alltså en färgad dagcreme som ger massor av fukt, innehåller spf, ger en svag gyllene nyans, den anpassar sig till ens egna färg så denna passar alltså alla! Den ger massor av lyster, man får sånt glow av den direkt. Verkligen bästa produkten.
Till den har jag bara lite concealer under ögonen och möjligtvis detta läppglans. Sen ser man så mycket fräschare och piggare ut. Det är ett litet tips såhär till hösten när man börjar bli blek och torr i huden.

Ett annat tips för att se brun och fräsch ut är brun utan sol. Jag använder alltid denna brun utan sol mousse, så himla bra och just denna doftar så gott. Luktar inte alls så som vissa brun utan sol kan lukta. Blir en superfin nyans också! Applicerar den med denna handsken.

Just nu får ni dessutom 100kr rabatt när man handlar för 600kr med koden adt100
Gäller till 13/9

Du kommer till Lyko här.

Gillar

Kommentarer