Höstens färger på läppstift

Inlägget är reklam för Lyko och innehåller annonslänkar.

Har fått hem så fina produkter till mina läppar, så höstiga och fina färger dessutom!

Som ni vet så älskar jag läppstift och speciellt i alla nudefärger! Vet inte hur många jag har men man kan ju inte få för många heller! 😍

Denna läppennan brukar jag grunda med, jag tar den först i läppkonturen sedan fyller jag i den på hela läppen. Man kan alltså använda bara den om man skulle vilja det, den har även en pensel på toppen som gör det lätt att sudda ut skarpa kanter med och jämna till. Tar man läppenna på hela läppen så blir det dessutom som en primer och gör att läppstiftet håller mycket längre. Jag kan inte vara utan läppenna! Just denna är i en perfekt nudeton och passar till nästan alla nudefärgade läppstift.

Sen har jag använt detta läppstiftet från Yves Saint Laurent, det är ett matt läppstift som knappt känns att man har på. Denna går i nude-dusty pink, så snyggt! Inte för mörk heller. Den har en så smidig form på stiftet, lite spetsig vilket gör att den ger perfekta kanter. Verkligen en ny favorit!

På sista bilden har jag använt detta flytande läppstift, blir matt när det torkar! Lite mörkare i tonen än det första läppstiftet, men ändå inte för mörkt, snygg höstfärg! Så härlig tunn konsistens och intensiv färg som sitter på så länge.

Verkligen ett tips till er som är ute efter nudefärgade läppstift!! Ha nu en fin fredag, kram 💗

Här har jag använt denna läppenna och detta läppstiftet.

Och här har jag använt samma läppenna och detta läppstiftet. Dock blir det mattare när det torkat mer!

Gillar

Kommentarer