Favoritprodukter

Inlägget är reklam för Lyko och innehåller annonslänkar.


Har klickat hem lite favoriter som var slut här hemma, dessa produkterna har jag alltid hemma!

Denna body cream är magisk!! Doften på den är beroendeframkallande, doftar kola, smörigt och så gott! Man får inte nog. Sen är den dessutom så mysig att smörja in och gör huden mjuk, len och så glowig efteråt. Den stramar dessutom upp huden, utan att det känns då. Och innehåller b.l.a kokosolja och acai. Ni måste testa! Ni hittar den här och vill ni hellre testa en mindre först finns det här.

Sen hittade jag även detta fantastiska kit med mitt favoritpuder. Innehåller löspuder som ger en matt finish som ändå ger naturligt glow. Men som sagt den håller huden matt hela dagen. Lägger sig inte i veck och linjer utan blir så fin och osynlig på. Sminket sitter verkligen hela dagen. Bästa jag testat och är dessutom väldigt drygt. I kitet finns även en liten foundation och en glowing base som är en superbra primer med lyster i. Ni hittar kitet här. Finns även att köpa separat om man bara vill ha pudret här.

Hoppas ni gillade mina tips.
Lyko har fått in massor av adventskalender redan så in och kika här, tänk på att de tar slut fort! de har även så mycket rabatter på sidan just nu som ni inte får missa.

Ni kommer till Lyko här! 💗

Gillar

Kommentarer