Céline 8 månader

Idag blir Céline 8 månader och hon är såå himla go just nu. Är med så mycket, skrattar och ler. Hon kan sätta sig upp nu från att hon ligger ner och gör det typ hela tiden. Hon sover dessutom hela nätter nu vilket är så skönt, hon brukar somna runt 20 och vakna vid 6-6.30. Men just nu är hon inne i en period där hon vaknar mellan 5.30-6 så vi är lite trötta, däremot väldigt skönt att slippa ge mat på natten! Sen har hon börjat äta mer riktig mat och dricker bara ersättning 3 gånger per dag, resten är riktig mat. Hon älskar det! Hon gillar gröt med katrinplommonpuré, avokado och bananmos, torsk med potatismos och morot, äggula, bröd med leverpastej, linsgryta, broccoli och potatismos, morot och potatispuré, spaghetti och köttfärssås och ja det mesta men detta är hennes favoriter. Försöker laga så mycket som möjligt till henne men ibland köper jag även färdiga burkar om det vi lagat inte passar henne. Försöker alltid tänka ut en rätt till henne att göra vid sidan om som är så lik vår som möjligt men utan salt då. Så kul att se att hon älskar min mat, man blir ju överlycklig haha!

Hon har fortfarande inte förstått hur man kryper ännu, hon står i krypställning och gungar fram och tillbaka men vet inte riktigt hur man kryper ännu. Hon tar sig fram ändå på annat sätt, krypa bakåt kan hon..

Ska bli så kul att fira hennes första jul i morgon och få se henne öppna julklappar och testa lite julmat av det som går. ❤️🎅🏽🎄

Gillar

Kommentarer