Header

Så här blev den nya väggen i köket, jag är så nöjd! Dock vet jag inte om jag ska måla in hela köket i den färgen eller om jag bara ska ha denna vägen i den färgen. Hur som helst är jag supernöjd. Den öppna spisen kom fram så mycket mer mot den gråa väggen.

Så hör så väggen ut innan. Den är ljusgrå, men i vissa ljus ser den babyblå ut. Vi bor i en hyresrätt och då känner jag inte för att lägga massa pengar på renovering så detta är ett billigt knep som blir så fint!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Äntligen har jag och Adam lagt oss i soffan efter en lång dag. Vi har bland annat varit och köpt väggfärg & varit på middag hos hans föräldrar.
Ni får se imorgon vad jag ska göra med väggfärgen.
Nu ska vi ha Harry Potter maraton. Kram på er!

Likes

Comments

Woow! Kolla vilka fina ljusstakar som jag hittade, blev helt kär. Men dom får jag vänta med att klicka hem, dom kostar över 5000 sammanlagt och det är lite väl mycket för 2 ljusstakar tycker jag. Men visst var de fina?

​Hittade en ganska lik ljusstake för betydligt lägre pris. Den till vänster är från Mio och kostar 199, och den till höger är från Svenskt Tenn och kostar 3400kr

Likes

Comments

I stort sätt alla sätter upp olika nyårslöften varje nyår, inklusive mig själv. Men i år skippar jag nyårslöften för jag håller de inte ändå haha. Istället ska jag fokusera på att må bra, vilket jag definitivt inte gjort 2017. Jag hoppas verkligen att 2018 blir ett bättre år!

Likes

Comments

Hoppas ni hade det trevligt igår på nyår!
Jag hade en lugn och trevlig kväll med några kompisar. Vi gjorde trerätters och spelade spel, dock blev det tidig hemgång för mig då jag fortfarande är sjuk.

Likes

Comments

Är fortfarande sjuk så ikväll blir det en lugn kväll i soffan. Har varit och köpt en choklad som jag inte har smakat tidigare & nu har jag precis satt på en film och gjort mig en kopp te. Hoppas att jag är piggare imorgon för jag hade verkligen behövt uträtta några ärenden. Ha en fin kväll, kram!

Likes

Comments

Har glömt att visa en liten sak som jag har gjort.
Jag köpte dekorplast som ska föreställa svart marmor och klädde om en gammal glossybox som jag hade liggandes. Ett smart och billigt tips som blir en fin inredningsdetalj!

Likes

Comments

Ville bara titta in och säga hej ♡
Jag ligger nerbäddad med feber & förkylning from hell så har inte så mycket roligt att dela med mig av. Vi hörs igen när jag har blivit frisk. Kram!

Likes

Comments

Hoppas ni har haft en fantastisk jul, det har jag!
Idag fortsätter julfirandet på min pojkväns sida. Kram till er alla!

Här på bilden ser ni en av mina julklappar. Världens gosigaste & finaste filt som min svärmor har stickat till mig. Jag älskar den!

Likes

Comments

Hej godingar!
Idag har det varit en fullspäckad dag. Dagen började med att jag och min svärmor åkte in till stan ock fixade naglarna. Efter det var det raka vägen hem till en kompis där vi julbakade. Efter det var jag tvungen att åka till stan igen och köpa en present plus lite bra-att-ha-grejer.

Nu ligger jag helt slut i soffan och kollar på en julfilm i hopp om att få lite julfeelings. Kram på er

Likes

Comments