"Snart" hemma! Jag är i Kina och har varit här i snart 19 timmar.. Ha ha ha. Tog in på ett hotell i 6 h iallfall så fick sova och fräscha upp mig lite vilket var underbart. Nu väntas en flygning på 12h till Amsterdam och sen Köpenhamn. Snart får jag pussa på mina älsklingar.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Ah så sjukt, imorgon åker jag hem till Sverige igen. SOM jag kommer sakna älsklings Sis..

Vi hade så kul idag på sky zone! Haha sjukt roligt!

Likes

Comments

 

Det var SÅ kul i lördags i Sydney på Nike eventet!

Likes

Comments

Vi tränar extra hårt denna veckan för att orka 5 pass på lördag med Nike. Så taggad!!

Likes

Comments

Idag fick det bli lyx, french toast till frukost. Så himla gott. Jag kommer såå att sakna alla dessa grymma organiska caféer och restauranger. 

Likes

Comments

Vi har haft en go långhelg med mys, massa träning och god mat. Bästa vi vet! Om två veckor åker jag hem, så ska njuta så mycket jag kan nu. Vi ska träna hårt denna veckan för på lördag är vi i Sydney och ska köra NTC tour, vilket är en heldag med träning med Nike´s tränare. 5 pass totalt. Ska bli så kul!

 

Likes

Comments

ALLTSÅ. Åh, haft ett par dagar i Cairns och det var helt otroligt!

Jennifer tvingade mig att åka hit och jag är så glad att jag gjorde det. Åkte i tisdags och kom hem igår. Jag köpte två tours för att jag ville se så mycket som möjligt under tiden. Så i onsdags åkte jag ut med en båt till Great barrier reef och snorklade och i torsdags åkte jag till Daintree rainforest där vi stannade på ett par olika ställen. Vi fick bada i det mest klara vattnet i regnskog, åka på krokodilsafari (såg en stor och en bebis), gå i regnskogen och se en massa fina lookouts. Pappa och Rasmus ni hade äääälskat detta!

 

Likes

Comments

Vi åkte till Sydney igår och hängde.

Så fint, vi åkte bla över till Manly beach! 

Likes

Comments