Jaa, nu var det ett tag sedan jag skrev igen då...

Det har hänt rätt mycket sedan jag skrev sist kan man säga, jag har både hunnit fylla 18 och en massa andra saker.

Just nu sitter jag i skolan och väntar på att min lektion ska börja, ska sedan också göra prov så får hoppas att det går bra, men det var lite om vad som har hänt och vad som kommer hända framöver så ska försöka slänga ihop ett litet inlägg ikväll också, ses då, ha det så gott så länge.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

hejheej!
Har ju inte skrivit på ett tag nu men det beror på att jag inte har haft så mycket att skriva om då det inte har hänt så mycket.
jag har fortsatt att köra, jobbat, och nu igår var jag på bio Jason bourn kom hem för ungefär en timme sen.
nu idag är det vara en månad kvar innan jag åker till rom med kyrkan då vi åker den andra september och kommer hem den tionde, sen är det även två och en halv vecka kvar tills skolan börjar då jag börjar tvåan och det drar igång den 18 här igen för mig den 17 för resten.
under skoltiden kommer jag att försöka uppdatera varje dag okej inte när jag är i skolan men annars.
nu orkar jag inte skriva mer då jag är trött och gärna vill sova några timmar så nu säger jag godnatt och hoppas att vi ses:)

Likes

Comments

Hej hej!
Längesen jag skrev nu igen men det har faktiskt inte hänt så mycket jag har jobbat är väl typ det enda och det tycker inte jag är så roligt att skriva om då jag bara rensar ogräs typ.

Det var allt jag hade för nu, blev ett kort inlägg denna gången men så blir det ibland, vi ses :)

Likes

Comments

Hej!
I helgen har jag varit ute och plockat blåbär, (hittade även lite hallon), övningskört, köpt en cykeldator till min cykel då jag kommer att cykla till jobbet några gånger fram över om det inte spöregnar när jag ska cykla för då får jag skjuts.

I morgon börjar min andra av fyra veckor på jobbet så till helgen så har jag äntligen kommit halvvägs, jo det är kul att jobba även om jag skrev äntligen det är bara det att det blir tråkigt i längden att jobba då nästan det ända jag får göra är att rensa ogräs.

Vi ses kanske imorgon igen hej då tills dess.

Likes

Comments

Hej!
Jaha då var den första av fyra veckor avklarad.
Jag har hunnit göra en massa grejer även fast det kanske inte märks som att jag har rensat alla skötselgravarna som vi har i kyrkan, varit på återvinningsstationen, kratrar upp grenar från buskar som vi var och klippte, och en massa annat orkar inte skriva allt då det skulle bli en hel uppsats känns det som.
Nästa vecka blir det jobb igen men exakt vad vi ska göra då vet jag inte riktigt menfår väl se vad som händer på måndag.

I helgen vet jag inte heller riktigt vad vi ska göra, får väl ta den som den kommer och uppdaterar här om det händer något kul.
Men hoppas att vi ses en annan dag då så får ni ha det så bra så länge🙂

Likes

Comments

Hej!
Idag har jag varit på jobbet och räffsat upp löv och grenar från några häckar som det var två andra som klippte då jag är för ung eftersom att man näste vara arton för det men jag är sjutton.
Annars har jag inte gjort så mycket idag så det här blir ett ganska tråkigt inlägg men man behöver ju ha sådana ibland också.
Vi ses för hoppningsvis här imorgon igen så hej då tills dess:)

Likes

Comments

Hej,hej
Skrev ju ingenting igår men jag gjorde inte så mycket heller, men idag har jag gjort lite mer som jag tänkte att jag skulle ta och skriva lite om här.

Idag har jag börjat mitt andra sommar jobb i år som vaktmästare i kyrkan där jag har rensat gravar, klippt en häck, rensat ogräs i häckar och rabatter, ställt iordning inför en begravning som de ska ha imorgon.
Det kanske inte låter så roligt men det var det faktiskt eller iallafall när man hade någon att prata med som jag hade då det var jag och en tjej till som rensade även om det tog lång tid så kändes det inte så en då.
Det jobbigaste med det här jobbet är att man måste gå upp så tidigt och jobba så länge jag börjar redan vid 7 och slutar vid 4 och eftersom att jag bor ungefär en mil ifrån där jag jobbar så måste jag gå upp vid halv 6.
Annars har dagen flötet på som vanligt och inga konstigheter mer än att jag har jobbat i princip .
Nehe nu ska jag ta och sova tror jag ska ju upp med tuppen imorgon med.
Ha det bra tills vi hörs igen :)

Likes

Comments

I det här inlägget kommer det komma med lite bilder då jag igår var på avslutningsresa med daglägret som jag har jobbat på i två veckor där jag har varit ledare för en grupp med barn.
Vi var i tabergsgruva och kollade på där man har brutit järn och annat och efter det var vi uppe på toppen och spelade äventyrsgolf.
Så från toppen kommer det att komma lite bilder.

Idag har jag varit i Ullared och handlat lite, jag köpte faktiskt inte då mycket denna gången, brukar köpa mer än vad jag gjorde idag så jag är nöjd faktiskt.
Det jag köpte var två par bikini, två hårinpackningar, schampo, ett nattlinne och aloevera drickor, det är typ vad jag har gjort halva denna dag annars har jag bara varit hemma och städat men här kommer nu bilderna från igår.

Likes

Comments

​Hej

Jag heter Isabell och är 17 år.

Jag har gått mitt första år på estetiska programmet musik.

På min fritid gillar jag att spela gitarr och att sjunga.

Här kommer ni att få följa mig i min vardag och vad jag gör när jag är ledig, tänker försöka blogga lite varje dag vilket jag har varit dålig på på tidigare bloggar jag har haft där jag heller inte har tyckt att det har varit jätteroligt att blogga men får hoppas att det funkar den här gången och hoppas att ni vill läsa min blogg :)

Likes

Comments