Hej på er! Nu sitter vi på tåget påväg hem, jag är verkligen jättetrött så det ska bli skönt att komma hem och få sova i ens egen säng. Haft lite svårt att sova när jag var borta, vet inte varför?.

Jag köpte en dricka på Hemköp innan vi åkte och jag ville testa något nytt så jag valde Mango & passion festisen med kolsyra. Det smakade typ som passions drickan från Ica, men den hade en lite svagare smak.
Festisen var god och jag skulle absolut kunna köpa den en gång till.

Puss<3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hallå där, hopas allt är bra med er! med mig är det bra. Imorgon så ska jag redovisa engelska och jag är ganska nervös. Jag kan nästan allt men jag är alltid jättenervös för sådant här, tänk ifall jag gör bort mig och allt kommer typ på betyget. Men aja vad gör det om hundra år.

på Tisdag så drar jag till Bulgarien och är där i 1 vecka och det ska bli skönt. Jag är dock ganska trött på att äta hotellmat jag gillar inte så mycket så jag äter väldigt lite när jag är utomlands. När jag var i Grekland så gick jag ner 2 kg för att jag inte åt så mycket och det är jättedåligt. 

jag har börjat gjort lite mer collage som ni kanske har märkt och jag tycker att det är jätteroligt att hålla på och tricksa och fixa så det kommer nog komma massor av fler såna inlägg.  

Likes

Comments