Om jag ska vara ärlig så har det här med bloggandet aldrig varit min grej riktigt, åtminstone inte enligt mig själv. För mig har bloggvärlden alltid bestått av dessa vackra, perfekta kvinnor som verkar ha hela sitt liv planerat in i minsta detalj, där allt ser ut som en jävla Hollywood film, med det snygga huset, pojkvännen och de drömmiga semesterbilderna från ett fjärran exotiskt land. Och där har jag ju aldrig riktigt känt att jag hört hemma.

För hur många 20-åriga utflyttade studenter som lever på CSN och ICA rabatter varje månad kan känna igen sig när Kenza, Hannalicious m.m. beskriver sina drömliv som influensers på sina bloggar? Inte jag iallafall. För tillfället sitter jag i min unkna 1:a i Lund och skriver ett blogginlägg som jag egentligen inte har tid med, då jag har tenta om 3 veckor i Allmän rättslära. Men prokrastinationen slår till oss alla ibland, så här sitter jag och skriver detta tillsynes meningslösa inlägg.

Trots att jag inte direkt passar in i den här perfektionistiska bloggar skaran, så tänkte jag ändå ge det ett försök, för att kanske skriva av mig, föra en dokumentering på mitt o så aktiva och intressanta liv... eller bara för att kanske ha något att se tillbaka på när håren börjar bli grå och minnet lite svagt.

Så välkomna iallafall, ni människor som mot förmodan skulle tycka det är intressant att läsa min blogg. Hoppas ni ska trivas, och att jag inte gör er allt för besvikna med mitt "not so" perfekta liv som en fattig lunda student.


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments