I helgen så tävlade jag hopp mot cancer (HMCC) på compass srk (hemmaplan för mig då) Men jag tävlade Zac då ofc, men själv tycker jag att det gick väldigt bra! Kom felfritt med en bra känsla. Zac var superfin ocj bjöd framåt väldigt mycket. Jag tycker att jag själv skulle kunna vara lite mindre nervös då jag stressade han lite på framridningen så han blev stirrig etc. Men när vi väl kom in på banan var han amazing! Jag fick fina Calvin Klein kläder som pirs och en sånär vanlig clearround rosett ( Ni som tävlat clearround på kompass vet)

Det var nog allt jag vet att jag suger på att skriva blogginlägg och att jag är dålig på att uppdatera, men jag ska förbättra mig i promise!

Men hejdå haha vet inte hur man ska avsluta!

<3

<3

<3

Bild från Equipe

Foto: Emelie Sturk


- Isabella törngren & Ballinclog Zac -

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej jag är inge bra på att blogga så vi får väl se hur detta går!

Men jag kan börja att berätta vem jag är! Jag heter Isabella Törngren Och bor i Stockholm. Jag är 15 år men går i 8:an eftersom jag har bott utomlands! Jag rider en ponny som heter Ballinclogh Zac. Vet inte hur mycket mer jag ska säga. Men jag kan redan nu förvarna att jag inte är något bra på att blogga.

Men så att inlägget inte ska bli för kort så kan jag berätta om min dag! Först har jag såklart varit i skolan, efter det gick jag till stallet och red och nu är jag hemma. Wow vad kul, förlåt föt ett extremt dåligt inlägg men jag kommer nog bli bättre med tiden.

Kommer blogga lite då och då!

Tack att du läste det betyder mycket för mig! ;**


Instagram: Isabellatorngrenn

Snapchat: Isadog

Videofyme: Isabellatorngren

Kik: Isabellatorngrenn


Likes

Comments