Header

Hej!
Blev lite strul med min inloggning så har inte kunnat blogga, bästa nattstad fixade dock det och nu är jag back on track!🔅
Just nu är jag påväg till världens bästa vän i Danderyd, sedan ska vi åka till stan och shoppa och äta lunch. Måste nog köpa ett par jeans, har dock väldigt svårt att hitta jeans som sitter bra både i midjan och rumpan. Men man får försöka! Måste också köpa lite nytt smink, vi får se. Idag kollade jag inte ut innan jag klädde på mig och jag känner kanske att man blir lite utstirrad på bussen. Tog shorts, haha... Klackar också självklart. Ibland så tänker jag inte...
Nu har jag inte så mycket mer att säga än att vi hörs senare!
Kram!🔅

Bild från Italien framför hotell Isabella.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej bloggen!

Som ni säkert har lagt märke till så har jag varit borta från bloggen ett tag eftersom jag har rest lite. Först gav jag mig av till Marbella, kan inte ens beskriva med ord hur mycket jag älskar min bästa kompis Michelle, hon gör mig så sjukt lycklig! När jag kom hem från Marbella hann jag vila i ca 1 dag innan jag åkte till Italien. Hade en underbar semester och är nu hemskt utvilad. Jag kommer berätta om resorna i separata inlägg de kommande dagarna!

  Idag händer inte mycket, vi fick översvämning för 3e (!) gången på lite drygt 10 dagar. Sjukt jobbigt och irriterande. Dock så ska jag och Alicia kanske till Nacka forum för att inhandla lite saker inför skolstarten, kom gärna fram och säg hej om ni ser mig! Men dock så är det inte säkert, om det börjar regna igen så har jag ingen lust alls till att fastna i Nacka forum utan möjlighet till att komma hem. Annars så blir det bara en lugn dag i mitt rum. Filmer, plugg och kanske träna lite. Vi får se.

  Igår genomförde jag ett riktigt bra träningspass. Körde ben, mage och rumpa samt lite intervallträning. Idag så kan jag knappt gå och att sitta på min stackars rumpa men det betyder ändå att det fungerar. Idag ska jag också hinna spela in en "Collective haul" till er. Kommer faktiskt bli riktigt roligt!

  Nej nu ska jag tidsinställa lite inlägg, utöva lite yoga, ducha innan jag bestämmer mig för om jag ska till Nacka Forum eller inte. Uppdaterar er oavsett!

  Hörs senare!

  Likes

  Comments

  När man tränar är motivationen A och O. Om du har motivation så klarar du de sista sekunderna på plankan. Du klarar att gå upp en timme tidigare för en powerwalk. Du klarar att pressa dig själv till max. Men ett av de vanligaste problemen är dock att man bara orkar hålla motivationen i kanske en vecka innan den försvinner igen. Nu tänkte jag dela med mig av mina bästa tips till er!

  1. Rutiner

  Om du gör träningen till en rutin så kommer du till slut inte vilja strunta i att träna. Jag har en app som heter "7 minute workout". Den ringer en speciell tid varje morgon och påminner om ett träningspass, då kör jag alltid deras "full body pass". Jag är så fast vid den rutinen att jag inte skulle kunna tänka mig att frivilligt avvika från det. Dock så behöver du inte alls ladda ner den appen det räcker med att du har en bestämd tid/dag när du måste träna.

  2. Mål

  Om du har tydliga mål blir det roligare. När du kommer närmare ditt mål och kroppen börjar förändras så kommer du förstå att det gör skillnad och därmed få mer motivation. 

  3. Kläder

  Enligt mig så får man motivation om man har snygga träningskläder. Ett par snygga skor, ett par snygga träningsshorts och en sport-bh och så är du igång!                                                                 

  Likes

  Comments

  Märkte ni skillnad när ni kom in? Som ni kanske ser är alla gamla inlägg med dålig kvalitet borta. Nu  börjar renoveringen av bloggen, högre standard och ska fokusera på andra områden. Genomtänkta inlägg med hög kvalité ska vara en självklarhet. Inga som är skrivna i all hast som inte är genomtänkta. 

  Som jag sa förut så ska jag fokusera på andra områden. Inget "Dagens citat" eller "Dagens vill ha". Blir bara tråkigt att läsa. Ska istället ha intressanta inlägg som når hög standard. Kommer skriva mycket om träning och hälsa. Samt mode och skönhet. Självklart så kommer vardagliga saker komma med som förklara vad jag gör och hur jag mår. Men det kommer bli en genomtänkt blandning.

  Jag kommer bli mer seriös i mitt bloggande och det kommer märkas på sättet som jag skriver på och vad jag skriver om.

  Som ni ser så är designen just nu väldigt simpel och en aning trist. Jag kommer ha en plåtning med Michelle i Marbella nästa vecka och då kommer jag använda en av de bilderna som design. 

  Uppdateringen och det nya konceptet kommer påbörjas imorgon.


                                                                  

  Likes

  Comments